7 αλήθειες που σίγουρα δεν ήξερες για το «Lemonade» της Beyoncé

Γωγώ Φούντα
7 αλήθειες που σίγουρα δεν ήξερες για το «Lemonade» της Beyoncé

Γιατί όλοι μιλούν για τη νέα δουλειά της star;

Yποθέτουμε έχετε αντιληφθεί τι συμβαίνει με το νέο άλμπουμ της απόλυτης Beyonce, και το χαμό που έχει δημιουργηθεί για τον ανατρεπτικό-και όχι μόνο-τρόπο που επέλεξε να το προμοτάρει. Η θεά Bey λοιπόν, για ακόμη μία φορά αποδεικνύει ότι είναι 10 βήματα μπροστά, εκτίθεται παγκοσμίως, δε φοβάται, και εκφράζει 100% αυτά που νιώθει, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με τον Jay Z αλλά και τη γυναίκα γενικότερα. Ιδού λοιπόν 7 αλήθειες, που δεν ήξερες για την 6η δουλειά της superstar, η οποία ήδη έχει μείνει στην ιστορία.

1. Είναι η πρώτη που παρουσίασε το αλμπουμ της τηλεοπτικά και στη συνέχεια σε ακουστική μορφή. Και μπορεί να μην έχουμε ακόμα μετρήσεις σχετικά με τις πωλήσεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μας απογοητεύσουν κιόλας.

2. Ένα μεγάλο μέρος του video γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη, στην οποία η επιρροή της star είναι τεράστια.

3. Το video είναι γεμάτο συναισθήματα τα οποία σταδιακά κορυφώνονται και τα οποία αντικατοπτρίζουν 100% το πώς αισθάνεται η ίδια η Beyonce. Άρνηση, θυμός, απάθεια, κενότητα, ευθύνη, ανασυγκρότηση, συγχώρεση, αναγέννηση, ελπίδα, λύτρωση!

4. Υπάρχουν αρκετά καρέ από την προσωπική της ζωή όπως τα γενέθλια της γιαγιάς του Jay Z, αλλά και κάποιες σκηνές από το γάμο τους.

5. Οι γυναίκες που συμμετέχουν στο video είναι τραγουδίστριες και φίλες της Bey ενώ μία από αυτές είναι και η Zendaya.

6. Η Rachel Roy η οποία σύμφωνα με πολλούς είναι η Becky, ζει στιγμές μεγάλης δόξας καθώς το όνομά της είναι από τα πιο hot αυτή τη στιγμή στην αναζήτηση της Google.

Ένας χαμός: Η Iggy Azalea επιτίθεται στη Beyoncé και ο λόγος δεν μας πείθει (video)

7. To όλο project προσπάθησε να μείνει μυστικό και τελικά αυτό επιτεύχθηκε. Η Beyonce το μόνο που έκανε ήταν να δίνει μικρές πληροφορίες, αλλά ποτέ κάτι συγκεκριμένο.

Η φωτογραφία της Beyonce που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων