Η Kim Kardashian ήταν πιο σέξι και πιο αδυνατισμένη από ποτέ στo χθεσινό Met Gala

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian ήταν πιο σέξι και πιο αδυνατισμένη από ποτέ στo χθεσινό Met Gala

Έχει βρει τον παλιό καλό της εαυτό

Τo Met Gala αποτελεί από χθες το βράδυ παρελθόν, ωστόσο η εκδήλωση μας άφησε πολλά πράγματα για να σχολιάσουμε. Είτε από celebrities που έδωσαν το «παρών», είτε από αυτές που απουσίασαν, ενώ υπήρχαν και οι καλοντυμένες και κακοντυμένες της βραδιάς.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και σας τις γράψαμε εδώ στο Queen.gr και φυσικά δεν μπορούμε να μη σταθούμε στην υπέρλαμπρη και εκθαμβωτική εμφάνιση της Kim Kardashian. Μπορεί να μη μας άρεσε ιδιαίτερα αυτό, που επέλεξε να φορέσει η reality star, ωστόσο είναι πλέον εμφανές, πως έχει χάσει πλέον αρκετά κιλά και έχει επανέλθει στην προ εγκυμοσύνης σιλουέτα της.

Φορώντας μία μάξι ασημένια gown με ένα μεγάλο άνοιγμα στην αριστερή πλευρά που άφηνε ακάλυπτα τα μαυρισμένα πόδια της και συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Kanye West, ο οποίος την ακολούθησε στυλιστικά, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Μάλιστα φάνηκε να αρέσει υπερβολικά και στην κόρη της North, η οποία φέυγοντας από το σπίτι είπε στην μητέρα της «μαμά χρειάζομαι αυτό το φόρεμα», σύμφωνα με δηλώσεις της Kim στα ξένα μέσα.

33C272CB00000578 3570406 Passing it down to her daughter Kim said she will be giving the m 51 1462239115797 cee2e

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρααπάνω photo gallery.

Δες κι αυτό: Αυτή η φωτογραφία της Elizabeth Hurley είναι ότι καλύτερο θα δεις από τα Met Gala