Η πρώτη αντίδραση της Katy Perry μετά την αταξία του Orlando, θα σας ραγίσει την καρδιά

Η πρώτη αντίδραση της Katy Perry μετά την αταξία του Orlando, θα σας ραγίσει την καρδιά

Ο διάσημος ηθοποιός ήρθε πολύ-πάρα πολύ-κοντά με τη Selena Gomez

Tώρα τι να πούμε; Ότι δεν την καταλαβαίνουμε; Ότι δεν τη νιώθουμε; Μα φυσικά και μπορούμε να αντιληφθούμε το πόσο προδομένη μπορεί να νιώσει μία γυναίκα, όταν τα πηγαίνει «ζάχαρη» με τον καλό της, και εκείνος μία μέρα απλά... φλερτάρει-για να μην πούμε κάτι άλλο-με μία άλλη γυναίκα.

Και πόσο πιο δύσκολο γίνεται το πράγμα όταν το ερωτικό τρίγωνο αποτελείται από τρεις stars οι οποίοι και να θέλουν δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κρυφτούν από τους paparazzi. Μετά το σκάνδαλο με τα τρυφερά τετ-α-τετ ανάμεσα στον Orlando Bloom και τη Selena Gomez σε club στο Las Vegas, η επίσημη αγαπημένη του star, Κaty Perry, κάνει τη διαδικτυακή της εμφάνιση με ένα μήνυμα το οποίο ξεκάθαρα δηλώνει την απογοήτευσή της.

33D91EA500000578 3586515 image m 111 1463048341428 91a17

Η 31χρονη Katy λοιπόν, ανέβασε ένα τραγούδι στο Twitter-για τους ενδιαφερόμενους είναι το «Is That All There» Is της Peggy Lee, το οποίο μιλάει για απογοήτευση και στενοχώρια.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Katy την «πατάει» από άντρα, μιας και την περίοδο που τη χώρισε ο Russell Brand όπως έχει η ίδια δηλώσει ένιωθε ότι θα πεθάνει από στενοχώρια.

Άτυχο αυτό το κορίτσι πάντως.Της ευχόμαστε την επόμενη φορά να βρει κάτι καλύτερο.