Η Kylie Jenner σε «αναμμένα κάρβουνα»: Ο μεγάλος της φόβος και το video που την «καίει»

Γωγώ Φούντα
Η Kylie Jenner σε «αναμμένα κάρβουνα»: Ο μεγάλος της φόβος και το video που την «καίει»

Το καημένο το κορίτσι ζει δραματικές στιγμές

Λοιπόν, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Γενικά την οικογένεια Kardashian δεν τη λατρεύουμε κιόλας αλλά είναι μερικές φορές που πραγματικά τα παθήματά της είναι τουλάχιστον τραγικά. Όπως για παράδειγμα όλα αυτά που συμβαίνουν στην Kylie Jenner και τα οποία εκτός του ότι της έχουν πέσει όλα μαζεμένα, είναι too much για ένα κορίτσι 18 ετών.

Aφού λοιπόν έπεσε στα πατώματα με την απόφαση του αδερφού της Rob να αρραβωνιαστεί την πρώην του καλού της, Blac Chyna -τραγικό αν μας ρωτάτε- στη συνέχεια, έρχεται η επίσημη ανακοίνωση του οριστικού της χωρισμού από τον Tyga σαν κερασάκι στην τούρτα.

kylie jenner sex tape tyga 2dbe6

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα το κορίτσι βιώνει νέα τραγωδία, η οποία έχει να κάνει με ένα... sex tape που είχε γυρίσει κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον 26χρονο ράπερ. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι πιθανότατα να είναι κάτι σαν τάμα της οικογένειας να γυρίζει ανάλογες ταινίες.

Που λέτε, η Kylie τρέμει κυριολεκτικά, μήπως τώρα που χώρισε με τον Tyga εκείνος από εκδίκηση δημοσιεύσει το υλικό και την κάνει κυριολεκτικά ρόμπα. Για την ώρα πάντως την έχει γλιτώσει. Αλλά για πόσο ακόμα;

Και τελοσπάντων, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είναι και πολύ αξιοπρεπείς οικογενειακώς, τι αγχώνεται;