Εδώ γελάμε: Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner περιμένουν το τέταρτο παιδί τους.

Ερμιόνη Σαρρή
Εδώ γελάμε: Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner περιμένουν το τέταρτο παιδί τους.

Ποιο διαζύγιο και ποιο σκάνδαλο; Εδώ έχουμε baby alert

Ναι, όλοι μας γνωρίζαμε πως ο Ben Affleck και η Jennifer Garner είναι χωρισμένοι εδώ και περίπου ένα χρόνο. Εντάξει, είχαν και οι δύο δηλώσει πως δε θα «κόψουν» επαφές καθώς πάνω από τις διαφορές τους μπαίνουν πάντα τα παιδιά τους. Από ότι φαίνεται όμως η Jen τον συγχώρεσε (πολύ τη θαυμάζουμε) και είναι έτοιμη να του χαρίσει ένα ακόμα παιδάκι. Omg.

Πριν από περίπου 15 ημέρες οι παπαράτσι τους είχαν φωτογραφίσει σε τρυφερά τετ α τετ (ναι, είχαν πέσει και φιλάκια) και φήμες θέλουν την Jennifer Garner να είναι ξανά έγκυος. Πάντοτε ήθελε ένα τέταρτο παιδί μαζί του και μάλλον θεώρησε πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή.

2F8D5FF100000578 3369087 image a 10 1450713079846 ceb51

Πηγές του radaronline, ισχυρίζονται πως η ηθοποιός χειριζόταν αναλόγως όλο αυτό τον καιρό την κατάσταση ώστε να φέρει ξανά πίσω στην αγκαλιά της τον Ben, κάτω βέβαια από τις σωστές προυποθέσεις. Ποτέ δεν ήθελε αυτό το διαζύγιο (γιατί νομίζεις πως δεν έπεσαν ποτέ οι υπογραφές) αλλά από την άλλη όφειλε να τον συμμορφώσει. Αυτό έλειπε κιόλας.

Στις φωτογραφίες από την επιστροφή τους από το τελευταίο τους ταξίδι στο Παρίσι, η Jen φαίνεται όντως λίγο πιο... φουσκωμένη στο σημείο της κοιλιάς. Άρα;

ben affleck jennifer garner family vacation eurostar paris london 03 6c0dc

Διάβασε ακόμα

Αυτό και αν είναι είδηση: Η Jennifer Lopez θα γίνει ξανά μαμά