Jennifer Lopez: Απαντά ευθέως στη φήμη που την ακολουθεί τόσα χρόνια

Jennifer Lopez: Απαντά ευθέως στη φήμη που την ακολουθεί τόσα χρόνια

Τι λέει για τις γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος;

Σε μία πολύ ειλικρινή συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η Jennifer Lopez μιλά ευθέως για την ταμπέλα που τα media και η βιομηχανία του θεάματος της έχουν βάλει. Αυτή της κακώς εννοούμενης «ντίβας».

jennifer lopez 81309a43 7acb 45c4 927b 4b5ba9685e8d 49cc1


«Πάντα με εξέπληττε το πόσο καλύτερα πρέπει εμείς οι γυναίκες να συμπεριφερόμαστε από τους άντρες, ώστε να μην παρεξηγηθούμε. Εγώ, για παράδειγμα, έχω τη φήμη της “ντίβας” , την οποία ποτέ δεν ένωσα ότι αξίζω -και δεν αξίζω-επειδή πάντα ήμουν εργασιομανής, δούλευα σκληρά, ήμουν στην ώρα μου, συνεπής στις υποχρεώσεις μου» λέει η 46χρονη σταρ στο περιοδικό, προσθέτοντας: «Μου έκανε πάντα εντύπωση το γεγονός ότι ένας άνδρας μπορεί να είναι εριστικός με τους συνεργάτες του ή να αργεί στις δουλειές του και αυτό να είναι αποδεκτό. Την ίδια στιγμή, αν μια γυναίκα εμφανιστεί σε ένα επαγγελματικό ραντεβού 15 λεπτά αργότερα, υπάρχει πρόβλημα. Και το βλέπεις αυτό να συμβαίνει ξανά και ξανά. Λες και οι γυναίκες δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα, λες και δεν μας επιτρέπεται να έχουμε μια άποψη για κάτι ή να επιμένουμε σε κάτι με το οποίο είμαστε παθιασμένες. Γιατί τότε όλοι λένε “Θεέ μου, πόσο δύσκολος άνθρωπος είναι αυτή”. Αλήθεια τώρα; Είμαι δύστροπη επειδή με νοιάζει η δουλειά μου;».

hollywood reporter e57b592f 7827 47f7 bfe7 4b7b64d595a9 48479

Για το εξώφυλλο του περιοδικού, η Jennifer Lopez πόζαρε με τις Sarah Paulson, Julianna Margulies, Regina King, Constance Zimmer, Kerry Washington και Kirsten Dunst

Δες ακόμα: Όσα πρέπει να τρως για να είσαι αδύνατη – και πώς να τα συνδυάσεις