Σκάνδαλο μεγατόνων: Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε κρυφά τα παιδιά της για υιοθεσία

Ερμιόνη Σαρρή
Σκάνδαλο μεγατόνων: Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε κρυφά τα παιδιά της για υιοθεσία

Δέχεται κατηγορίες, λίγες εβδομάδες αφού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Το όνομά της έχει βρεθεί ξανά στα πρωτοσέλιδα και αυτό οφείλεται στη νέα της εγκυμοσύνη. Πριν από μερικές ημέρες, έκλεισε τα 50 της χρόνια και διανύει πλέον την καλύτερη φάση της ζωής της, αφού είναι έγκυος. Το ήθελε πολύ και τελικά τα κατάφερε.

Η Janet Jackson όμως έρχεται αντιμέτωπη τα τελευταία 24ωρα με ένα σκάνδαλο μεγατόνων. Ο πρώην σύζυγός της, James DeBarge την κατηγορεί πως γέννησε τα παιδιά του και τα έδωσε για υιοθεσία. Ας πιάσουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή.

janet purple skiry 592e3

Σύμφωνα με το radaronline, μία 30χρονη κοπέλα επικοινώνησε με τον James και του ανέφερε πως είναι η κόρη του και πως είχε δοθεί για υιοθεσία από την Jackson. «Φωτιά» στην υπόθεση, όμως, βάζει και η πρώην πεθερά της τραγουδίστριας η οποία αποκάλυψε στην εφημερίδα «The Enquirer» πως η Jackson έδωσε για υιοθεσία και ένα αγοράκι, λίγο καιρό μετά το χωρισμό της από τον DeBarge. Το αγόρι αυτό, τώρα πια πρέπει να είναι γύρω στα 32.

050916 Centric Entertainment Janet Jackson James DeBarge Secret Child Rumours 5bdf5

Όλο αυτό δεν ακούγεται σα σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Η Jackson πάντως δεν έχει δώσει καμία απάντηση μέχρι στιγμής. Αν όντως όμως ισχύουν αυτές οι κατηγορίες, τότε η Janet δε γίνεται για πρώτη φορά μανούλα.