Η Angelina Jolie «κλείνει» στόματα με αυτή τη νέα της επαγγελματική επιτυχία

Ερμιόνη Σαρρή
Η Angelina Jolie «κλείνει» στόματα με αυτή τη νέα της επαγγελματική επιτυχία

Δεν πάει ο νους σου για το ποιος είναι ο νέος της επαγγελματικός ρόλος.

Η Angelina Jolie έκανε την έκπληξη. Η ηθοποιός ανοίγει νέους δρόμους στα επαγγελματικά της που μόνο καλλιτεχνικοί δεν είναι. Και μάντεψε ποιος είναι ο νέος της ρόλος. Ενώ όλοι μιλούν για τις τελευταίες τις αποτυχίες στον κινηματογράφο, εκείνη αποδεικνύει πως ΜΠΟΡΕΙ να κάνει πολλά.

Η ηθοποιός για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά θα είναι guest καθηγήτρια στο London School of Economics. Ναι, μπορεί να σου ακούγεται κάπως αστείο (πες το και κουφό) αλλά η Angie από Σεπτέμβρη θα διδάσκει τους φοιτητές ενός από των καλύτερων Πανεπιστημίων του κόσμου. Τα μαθήματα τα οποία θα παρακολουθούν είναι τα εξής: "Women, Peace and Security", "Gender and Militarization" και "Gender and Human Rights".

gallery 1464025345 hbz angelina lse 819cb
gallery 1455801914 landscape 1455759632 elle angelina index 81038

Σκοπός της θα είναι να κάνει μερικά workshops (σεμινάρια) και διαλέξεις σχετικά με τις γυναίκες και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η ίδια, σχετικά με τη νέα της επαγγελματική επιτυχία, δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη και ελπίζει πως και τα άλλα Πανεπιστήμια θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του LSE και θα εντάξουν στα προγράμματά τους μαθήματα σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών.

Διάβασε ακόμα:

Αυτό το σκάνδαλο της οικογένειας Kardashian δε θα ξεχαστεί καθόλου εύκολα