H πιο πολυαναμενόμενη εγκυμοσύνη του Hollywood είναι τελικά ένα... μεγάλο ψέμα

Γωγώ Φούντα
H πιο πολυαναμενόμενη εγκυμοσύνη του Hollywood είναι τελικά ένα... μεγάλο ψέμα

Τώρα να χαρούμε ή να λυπηθούμε;

Kαι πάνω που είχαμε γίνει έξαλλες και λέγαμε ότι δεν είναι δυνατόν η εγκυμοσύνη αυτή να ισχύει-κακά τα ψέματα το βλέπαμε σαν μια τεράστια ήττα του γυναικείου φύλου-και τα δημοσιεύματα που έδειχναν τη star με φουσκωμένη κοιλίτσα έκαναν το γύρο του κόσμου έρχονται τώρα νέες φωτογραφίες οι οποίες-ναι το παραδεχόμαστε-κάπως μας ηρεμούν-!

Η Jennifer Garner λοιπόν, για την οποία λίγες μέρες πριν είχε γραφτεί ότι περιμένει το τέταρτο παιδί της από τον Ben Affleck-είναι της μόδας να χωρίζουν και να κάνουν μόνο σεξ τελικά (χωρίς προφυλάξεις)- με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την επιστροφή της διάσημης οικογένειας από το Παρίσι και οι οποίες την έδειχναν με φουσκωμένη κοιλίτσα, έκανε νέα εμφάνιση μόλις χθες, χωρίς... κοιλιά!

349132B500000578 3606822 image m 13 1464099654863 dd4ff

Μάταια ψάξαμε ένα φούσκωμα, μία μικρή καμπύλη, η διάσημη ηθοποιός τριγυρνούσε χαμογελαστή και πιο... αδύνατη από ποτέ καθιστώντας σαφές ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, αν τελικά σε λίγο καιρό ανακοινώσει εγκυμοσύνη, δε θα μας κάνει εντύπωση, αλλά για την ώρα μάλλον δεν είναι.

Εδώ γελάμε: Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner περιμένουν το τέταρτο παιδί τους.

Θερμή παράκληση στις stars όλου του κόσμου: Σε περίπτωση που έχετε φάει όσπρια ή γενικά βιώνετε ένα πρήξιμο στην κοιλιακή χώρα, παρακαλούμε να καλύπτεστε γιατί εμείς πάντα θα υποθέτουμε ότι περιμένετε παιδί! Για παν ενδεχόμενο...

Μα πόσο ακομπλεξάριστη: Η star μας δείχνει τα πιασιματάκια της κι εμείς την παραδεχόμαστε