Τι συμβαίνει τελικά με το γάμο του Patrick Dempsey; Οι νέες αποκαλύψεις για το star

Γωγώ Φούντα
Τι συμβαίνει τελικά με το γάμο του Patrick Dempsey; Οι νέες αποκαλύψεις για το star

Θα έχουμε επιτέλους ένα καλό νέο;

H αλήθεια είναι ότι ο Patrick Dempsey τον τελευταίο χρόνο μόνο φαρμάκι μας κερνάει. Πρώτα έρχεται η απόλυσή του από το Grey's Anatomy, προφανώς τον... «φάγανε», και αμέσως μετά ο χωρισμός του από την εδώ και πολλά χρόνια σύζυγό του Jillian, φυσικά εξαιτίας της απιστίας του Dempsey όπως κάποιοι είχαν αφήσει να εννοηθεί.

Φαίνεται όμως ότι ο σέξι star ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, μιας και εκτός του ότι πρωταγωνιστεί στην τρίτη ταινία της Bridget Jones, όλα δείχνουν ότι ο γάμος του... σώθηκε και η καλή του γυναικούλα τον δέχτηκε πίσω, υπό προϋποθέσεις.

349808D400000578 3608309 image a 55 1464166611420 b034f

Που λέτε, ο διάσημος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι το διαζύγιο ακυρώθηκε και ότι είναι και πάλι μαζί με την Jillian η οποία βέβαια του έθεσε τους όρους της. Που δεν είναι άλλοι από το να... παρατήσει τους αγώνες ταχύτητας-τους οποίους λατρεύει-και να αφιερωθεί στην οικογένειά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Dempsey έχει μέχρι και δική του ομάδα, ενώ έχει κερδίσει και αρκετούς τίτλους. Όπως καταλαβαίνετε, μάλλον θέλει πολύ να τα ξαναβρεί με την παρολίγον πρώην σύζυγό του.