Η κρυφή επικοινωνία της Suri με τον Tom Cruise και τα αυστηρά μέτρα της Katie Holmes

Ερμιόνη Σαρρή
Η κρυφή επικοινωνία της Suri με τον Tom Cruise και τα αυστηρά μέτρα της Katie Holmes

Ξέχνα όσα ήξερες μέχρι τώρα. Ο Tom Cruise έκανε... comeback!

Όλοι μας γνωρίζαμε πως ο Tom Cruise είναι εδώ και χρόνια άφαντος στη ζωή της κορούλας του, Suri. Μήπως, όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι; Τώρα το παρακάτω σκηνικό ίσως και να ακούγεται κάπως μυστήριο, παράξενο και ακατανόητο αλλά εμείς οφείλουμε να στο αναφέρουμε. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ισχύει και ακόμα τόσες να είναι ένα ακόμα ψέμα του Hollywood.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα γνωστού περιοδικού της Αυστραλίας, η Suri εδώ και καιρό επικοινωνεί κρυφά από την Katie Holmes με τον μπαμπά της. Κάποιοι ισχυρίζονται πως η Suri μιλά με τον Tom όταν είναι στο σχολείο (τι εσύ πίστευες πως δε θα είχε κινητό;) κάτι που φυσικά γίνεται εν αγνοία της μαμά της.

SURI CRUISE MAIN 4c8de

Τώρα αν μπορεί ένα 10χρονο να κάνει τέτοιες μυστικές συνομιλίες θα σε γελάσουμε. Αν ισχύει πάντως, η Holmes θα γίνει είναι... έξαλλη. Στο παρελθόν είχε σκεφτεί να θέσει πολύ αυστηρά μέτρα παρακολούθησης στην κόρη της καθώς φοβάται τα «πιστεύω» του πρώην συζύγου της. Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες της είναι μήπως την πάρει μακριά της.

Διάβασε ακόμα:

H χήρα του star ξαναβρήκε την ευτυχία στο πρόσωπο ενός πολύ νεότερου άντρα