Η Kylie Jenner σε έξαλλη κατάσταση: Ποιο μέλος της οικογένειάς της την πρόδωσε;

Γωγώ Φούντα
Η Kylie Jenner σε έξαλλη κατάσταση: Ποιο μέλος της οικογένειάς της την πρόδωσε;

To κορίτσι περνάει δύσκολα

Ας είμαστε ειλικρινείς: Το να είσαι πλούσιος και διάσημος στις μέρες μας δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Διότι μπορεί να έχεις κάποιες ανέσεις παραπάνω λόγω χρημάτων και φήμης, αλλά το γολγοθά που βιώνει αυτή τη στιγμή η Kylie Jenner δε θα τον ευχόμασταν ούτε στον εχθρό μας!

Ως γνωστόν, το κορίτσι είναι ιδιαιτέρως στενοχωρημένο αυτή την περίοδο, με τα καμώματα του αδερφού της Rob, ο οποίος εκτός του ότι άφησε έγκυο την πρώην (Blac Chyna) του... πρώην της (Tyga), σκοπεύει να την παντρευτεί λίαν συντόμως και το... ακόμα χειρότερο ότι πρόκειται να βγει στον αέρα reality show με πρωταγωνιστές το διάσημο ζεύγος!

rs 1024x759 160511094913 1024.blac cnyna rob kardashian.cm.51116 a4677

Θα μας πείτε τώρα, και πού είναι το κακό; Το κακό στην προκειμένη είναι, ότι όλη η οικογένεια Kardashian έχει δηλώσει περήφανα ότι θα την κάνει την... εμφάνισή της, εκτός φυσικά από την Kylie, η οποία αρνείται κατηγορηματικά να έχει την οποιαδήποτε συμμετοχή στο reality αυτό.

Mάλιστα, η 18χρονη star είναι πολύ στενοχωρημένη με την μητέρα της Kris Jenner, η οποία στηρίζει τον Rob και τη Blac Chyna και όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει προδομένη.

Ευτυχώς που δεν είμαστε διάσημοι με δικά μας reality!