Δεν πρόκειται να το βρείτε με τίποτα: Με αυτή τη star είναι ζευγάρι ο Πρίγκιπας Harry

Γωγώ Φούντα
Δεν πρόκειται να το βρείτε με τίποτα: Με αυτή τη star είναι ζευγάρι ο Πρίγκιπας Harry

Να πέφτουν τα στοιχήματα

Κορίτσια λυπούμαστε που θα σας ενημερώσουμε, αλλά ο Πρίγκιπας Harry μάλλον δεν είναι πια διαθέσιμος για τις απανταχού υποψήφιες νύφες που ονειρεύονται να γίνουν... πριγκίπισσες, μιας και σύμφωνα με φήμες, είναι και πάλι ερωτευμένος και μάλιστα με διάσημη τραγουδίστρια!

Για να γίνουμε πιο σαφείς, ο σέξι πρίγκιπας, ο οποίος από τη στιγμή που χώρισε από την κοπέλα του Cressida Bonas δύο περίπου χρόνια πριν, έχει χρεωθεί το μισό Hollywood, τουλάχιστον, έδωσε το παρών σε αγώνα Polo, μαζί με τον αδερφό του William και άλλους γαλοζοαίματους και διάσημους κυρίους.

3507AB2C00000578 0 image a 7 1465337190045 375ae

Εκεί λοιπόν, ήταν και η τραγουδίστρια Ellie Goulding, η οποία είναι επίσης χωρισμένη και η οποία δεν ξεκόλλησε από τον Πρίγκιπα, και δικαίως. Mάλιστα, άτομα από το περιβάλλον των δύο νέων, υποστήριξαν ότι ο Harry και οι Ellie είναι φίλοι από το 2014 αλλά τον τελευταίο καιρό η σχέση τους έχει μπει σε νέες βάσεις.

Πάντως, όσοι βρέθηκαν στο πάρτι μετά τον αγώνα, τους είδαν δίπλα δίπλα να αδιαφορούν πλήρως για ό, τι γινόταν γύρω τους. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας... μεγάλος;