Επιτέλους μία star με κυτταρίτιδα και πιασιματάκια: Δείτε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες!

Επιτέλους μία star με κυτταρίτιδα και πιασιματάκια: Δείτε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες!

Έχει φυσιολογικό κορμί σαν όλες εμάς

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κουραστεί πολύ με την... τελειότητα που μας πλασάρουν οι περισσότερες διάσημες κυρίες στο Hollywood. Μα πώς γίνεται όλες τους να είναι αψεγάδιαστες; Οι λέξεις κυτταρίτιδα, χαλάρωση, τοπικό πάχος τους είναι τελείως άγνωστες;

Προφανώς και δεν τους είναι άγνωστες, απλώς κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τις εξαφανίσουν (τουλάχιστον από πάνω τους). Το μενού τους περιλαμβάνει τα εξής: πλαστικές επεμβάσεις, εξαντλητικές δίαιτες, πολύωρη γυμναστική, πανάκριβες θεραπείες και πολλά άλλα. Μην ξεχνάτε φυσικά και το μαγικό Photoshop το οποίο φροντίζει πάντοτε να τις δείχνει όλες κορμάρες. Ε, οκ, έτσι μπορούμε κι εμείς.

Σπανίως, λοιπόν, θα πετύχουμε κάποια διάσημη κυρία με μικροατέλειες. Όταν, λοιπόν, την πετύχουμε τρέχουμε να την κάνουμε θέμα, καθώς δείχνει σε όλες εμάς την πραγματικότητα (την οποία δε θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε).

Σειρά της Rebecca Hall να μας δείξει το σώμα της χωρίς ρετούς και φίλτρα.

rebecca hall premiere iron man 3 02 45c27

Η διάσημη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια των επιτυχιών «Ironman» και «The Gift» φόρεσε το μπικίνι της και απήλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα της Ιταλίας, αδιαφορώντας για τους paparazzi που έτρεχαν να την απαθανατίσουν.

Η 34χρονη star έχει κυτταρίτιδα (ελάχιστη βέβαια) και τοπικό πάχος και δεν έχει κανένα απολύτως κόμπλεξ.

353D884B00000578 3640005 image a 141 1465862579761 21540
mmain 90fb3

Είναι μία γυναίκα σαν όλες εμάς και δεν έχει ανάγκη από κανένα photoshop και ειδικό φίλτρο. Το παν είναι να αγαπάς το σώμα σου όπως ακριβώς είναι. Εύγε Rebecca!

Διαβάστε ακόμα

Ο οικονομικός «ξεπεσμός» των Brangelina και οι συνεχείς τσακωμοί τους