To διαζύγιο την έχει καταβάλλει: Δείτε τη νέα σοκαριστική εμφάνιση της Amber Heard

Γωγώ Φούντα
To διαζύγιο την έχει καταβάλλει: Δείτε τη νέα σοκαριστική εμφάνιση της Amber Heard

Σοκαριστικά αδύνατη

Kαι ενώ η υπόθεση Johnny Depp-Amber Heard εξελίσσεται, με νέα δεδομένα να βγαίνουν καθημερινά στη φόρα, εμείς παρακολουθούμε τους δύο πρώην ερωτευμένους να προσπαθούν να συνεχίζουν τις ζωές τους, όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά μπορούν. Και ενώ για τον Johnny έχουμε να πούμε ότι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο χωρισμός, φαίνεται όλο και καλύτερα... τουλάχιστον εμφανισιακά, δεν μπορούμε να πούμε και το ίδιο για την Amber.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε την 30χρονη star στο Los Angeles, και πραγματικά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά μόνο στο γεγονός ότι φορούσε καπέλο και γυαλιά ηλίου προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητη, αλλά κυρίως για τη σοκαριστικά αδυνατισμένη της σιλουέτα.

355FA27000000578 3645723 image a 37 1466113956672 d8364

Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της, έχει χάσει τουλάχιστον 10 κιλά, μιας και η όλη κατάσταση την έχει στενοχωρήσει σε σημείο να μην μπορεί πια ούτε να φάει. Και η αλήθεια είναι, ότι στις φωτογραφίες φαίνεται ανησυχητικά αδύνατη και όχι γυμνασμένη και χυμώδης όπως την είχαμε συνηθίσει.

Βέβαια, αν τελικά ισχύει ότι οι ισχυρισμοί της είναι ψεύτικοι, τότε μάλλον καλά κάνει και νιώθει τύψεις. Αλλά θα δείξει.