Η γνωστή τραγουδίστρια χώρισε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η γνωστή τραγουδίστρια χώρισε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Ένα ζευγάρι ακόμα αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του

Άλλο ένα ζευγάρι του Hollywood φαίνεται, πως αποφάσισε να συνεχίσει χωριστά τις ζωές του, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν.

Η ίδια η τραγουδίστρια όμως, φαίνεται πως επιβεβαιώνει τις φήμες αυτές με μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο λόγος για την Iggy Azalea, η οποία εχθές το απόγευμα κοινοποίησε στους θαυμαστές της, πως έπειτα από έναν χρόνο που έμειναν αρραβωνιασμένοι, δεν είναι πια με τον Nick Young.

rs 600x600 150602042138 600.Iggy Azalea Nick Young Engagement Instagram J1R 60215 9ba8e

«Δυστυχώς, αν και αγαπάω τον Nick και έχω προσπαθήσει αρκετά για να αποκαταστήσω την εμπιστοσύνη σε εκείνον, αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Ειλικρινά του εύχομαι ό,τι καλύτερο. Δεν είναι και πολύ εύκολο να αποχωρίζεσαι το πρόσωπο με το οποίο έχεις σχεδιάσει όλο σου το μέλλον μαζί, αλλά όλα ξαναδημιουργούνται και το δικό μου μέλλον από σήμερα είναι μία κενή σελίδα», έγραφε η ανάρτηση της Iggy.

Θυμίζουμε, πως την άνοιξη είχε γίνει μεγάλος ντόρος γύρω πό το όνομα του Nick Young, καθώς είχε δημοσιευτεί, πως απάτησε την Iggy. Tον Μάρτιο η Αυστραλιανή τραγουδίστρια σε συνέντευξη της στον Ryan Seacrest, είχε πει πως εκείνη και ο NBAερ είχαν αναβάλει τα σχέδια γάμου.