H είδηση της ημέρας:H Jennifer Garner είναι ερωτευμένη & σίγουρα δε θα πιστέψετε με ποιον

Γωγώ Φούντα
H είδηση της ημέρας:H Jennifer Garner είναι ερωτευμένη & σίγουρα δε θα πιστέψετε με ποιον

Ο Ben τι έχει να πει για όλα αυτά άραγε;

Και το απόλυτο σήριαλ του Hollywood συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Και όταν λέμε σήριαλ, φυσικά αναφερόμαστε στους Ben Affleck και Jennifer Garner, για τους οποίους πληροφορηθήκαμε ότι τελικά δεν έχουν απολύτως κανένα σκοπό να τα ξαναβρούν και ότι η Garner κάθε φορά που της αναφέρουν το παραμικρό γελάει ειρωνικά.

Ε λοιπόν έχουμε νέες πληροφορίες για το διάσημο πρώην ζεύγος, οι οποίες θέλουν τη διάσημη ηθοποιό να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην της και συγκεκριμένα του επίσης ηθοποιού Michael Vartan με τον οποίο έβγαινε το 2004.

jennifer garner michael vartan 1bb02

Σύμφωνα λοιπόν με άτομα από το στενό τους περιβάλλον, ο Vartan τον τελευταίο καιρό παρηγορεί την παλιά του αγαπημένη και γενικότερα της στέκεται στις δυσκολίες που περνάει. Παρόλα αυτά, κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, κάτι που πιστεύει και ο Ben, ο οποίος έχει αφηνιάσει με τη νέα αυτή τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.

jennifer garner ben affleck zoom dc5178c2 fc1f 4e7c 9d64 ac6e743d3cb2 f7fce

Μάλιστα, θεωρεί ότι ο Vartan βάζει λόγια στην πρώην σύζυγό του, προκειμένου να την πείσει να επισπεύσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ε καιρός δεν ήταν;