Μας κούφανε: Η Blake Lively έκανε κάτι που θα σου φανεί τουλάχιστον εξωπραγματικό

Ερμιόνη Σαρρή
Μας κούφανε: Η Blake Lively έκανε κάτι που θα σου φανεί τουλάχιστον εξωπραγματικό

Εμείς πάντως δεν το έχουμε κάνει και ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!

Η Blake Lively τον τελευταίο καιρό κάνει τη μία ωραία εμφάνιση πίσω από την άλλη. Ακόμα και αν η κοιλίτσα της φουσκώνει με ταχείς ρυθμούς εκείνη έχει βάλει σκοπό της ζωής της να μας αποδείξεις πως η εγκυμοσύνη δεν αφαιρεί το δικαίωμα από μία γυναίκα να είναι σέξι. Θυμάσαι όμως πόσο σέξι ήταν στις περσινές της εμφανίσεις με μπικίνι; Εμείς ακόμα έχουμε τις φωτογραφίες κολλημένες στον τοίχο του γραφείου μας.

Blake Lively Shallows Movie Photos 8eed2

Η Blake Lively αποκάλυψε πως για χάρη της ταινίας The Shallows έκανε προπόνηση περίπου 13 ώρες την ημέρα. Περίμενε, πριν ξεκινήσεις να κουνάς το κεφάλι σου πέρα δώθε, σου έχουμε και την ανάλυση. Η ηθοποιός χρειάστηκε να κάνει «σκληρή» γυμναστική για να αποκτήσει ένα σμιλεμένο κορμί με σέξι οπίσθια και κοιλιακούς πέτρα. Πέρα όμως από την καθιερωμένη της προπόνηση, η Blake γυμναζόταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας αφού οι σκηνές την ήθελαν να δοκιμάζετε σε διάφορα sports.

d1e36819d3bd79e8d1ec0e372b8397f9 840f0
3e76ec7b65ee250adcd5d63f4cee8bee 725e3

Επί 8 εβδομάδες η Blake βρισκόταν στο νερό για αρκετές ώρες, οπότε μόλις το έπιασες το μήνυμα. Κάντο σαν την Lively και δες τα six packs να σου «κλείνουν» το μάτι.

Για δες και αυτό:

Τον πιάσαμε: Ο Jamie Foxx απατά την Katie Holmes με άλλη γυναικά;