8 φορές που Jennifer Aniston & Justin Theroux μας έκαναν να λιώσουμε με τις δηλώσεις τους

8 φορές που Jennifer Aniston & Justin Theroux μας έκαναν να λιώσουμε με τις δηλώσεις τους

Τι έχουν πει ο ένας για τον άλλο;

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μεταξύ τους και αγαπητά από το κοινό ζευγάρια του Hollywood. Και κάθε φορά που μιλάνε για τη σχέση τους μας κάνουν να λιώνουμε.


Ξεχωρίσαμε 8 από τις δηλώσεις τους:

Justin Theroux:


«Κάθε βράδυ που ξαπλώνω στο κρεβάτι μου αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είμαι ο πιο τυχερός άνδρας στον κόσμο».

Για τους παπαράτσι που τον ακολουθούν λόγω της σχέσης του με την Jennifer Aniston: «Μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Αυτό που πρέπει να σκέφτεσαι είναι ότι το σημαντικό είναι που συνάντησες κάποιον με τον οποίο ερωτεύθηκες τόσο πολύ».

«Καταλαβαίνω την περιέργεια του κόσμου, αλλά, πέρα από το να πω ότι είναι ευτυχισμένος, δεν πρόκειται να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες».

Όταν του είπαν ότι, την πρώτη φορά που διέσχισαν ως ζευγάρι το κόκκινο χαλί, ήταν σαν έκρηξη: «Αυτό συνέβη γιατί εκείνη είναι συγκλονιστικά όμορφη».

Jennifer Aniston Justin Theroux Quotes About Each Other 5c2c6

Jennifer Aniston:


«Διασκεδάζουμε τόσο πολύ μαζί. Και είναι τόσο όμορφο να μαθαίνεις να αφήνεις για λίγο τον έλεγχο και να αφήνεις τον άλλο να νοιάζεται εκείνος για σένα. Είναι υπέροχο».

«Είναι ευγενικός, γεμάτος χαρίσματα, είναι ένας χρυσός άνθρωπος. Είναι υπέροχο. Επίσης, μου φαίνεται τόσο όμορφος. Τα μάτια του κάθε μέρα, σε κάθε βλέμμα, με καθηλώνουν. Και επίσης γίνεται όλο και πιο όμορφος όσο μεγαλώνει».

Εξηγώντας γιατί το να είναι μαζί του είναι το καλύτερο μυστικό ομορφιάς της: «Νιώθω όμορφη όταν ξυπνάω δίπλα στον αγαπημένο μου».

«Θυμάμαι ότι μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Όταν τον είδα, σκέφτηκα “Αυτός ο άνδρας είναι πολύ σέξι”».

Δες ακόμα: Τι ακριβώς τρώει η Jennifer Aniston κατά τη διάρκεια μιας μέρας - όλα τα γεύματά της