Οι δηλώσεις-φωτιά της οικογένειας Kardashian και οι φωτογραφίες που τους διαψεύδουν

Οι δηλώσεις-φωτιά της οικογένειας Kardashian και οι φωτογραφίες που τους  διαψεύδουν

Πόση υποκρισία χωράει σε ένα επεισόδιο;

Μια συζήτηση ανάμεσα στις αδερφές Kardashian και τη μητέρα τους, Kris Jenner, πρόκειται να προβληθεί στο επόμενο επεισόδιο του reality Keeping Up With the Kardashians.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, τα μέλη της οικογένειας μιλούν για τον πολυσυζητημένο επερχόμενο γάμο του Rob Kardashian με την Blac Chyna, με την Kris Jenner αλλά και την Khloe kardashian να εμφανίζονται πραγματικά έξαλλες μαζί του.

«Ζήτησε το χέρι της από τη μητέρα της και σε εμάς δεν έχει αναφέρει το παραμικρό» εμφανίζεται να λέει κάποια στιγμή η 60χρονη Kris Jenner, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να επικοινωνήσει μαζί του, αφού εκείνος έπρεπε πρώτα να της έχει τηλεφωνήσει.

Πολύ πιο εκνευρισμένη είναι όμως μαζί του η Khloe Kardashian, που μεταξύ άλλων λέει πως «ο Rob συνειδητά μας αποκλείει από τόσα πολλά πράγματα στη ζωή του» και τελικά δηλώνει ότι εκείνος είναι που «θα γυρίσει πίσω γονατιστός» και ότι κανείς δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» σε αυτόν τον γάμο. Δεν διστάζει μάλιστα να προσθέσει πως ο αδερφός της «είναι ο αδύναμος κρίκος της οικογένειας και πρέπει να κοπεί».

Πριν όμως προλάβει καν να προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο, η Khloe Kardashian είχε αυτή την εβδομάδα γενέθλια. Και καλεσμένοι στο πάρτι ήταν... ποιοι άλλοι, ο Rob Kardashian και η Blac Chyna, με τους οποίους η Kris Jenner και η Khloe Kardashian φυσικά πόζαραν για τρισευτυχισμένες φωτογραφίες.

blac 494b826a 18cb 400e 9de6 ef1f8ad0e060 e929e
rob 9f5ca373 acef 4474 b6b9 1266d502c661 f130f

Χμ.