O πραγματικός λόγος χωρισμού της Iggy Azalea θα σε κάνει κυριολεκτικά έξαλλη

Γωγώ Φούντα
O πραγματικός λόγος χωρισμού της Iggy Azalea θα σε κάνει κυριολεκτικά έξαλλη

Tα μισά να μας έκανε

Kαι εκεί που το κορίτσι ήταν έτοιμο να παντρευτεί και ήταν ευτυχισμένο στο πλευρό του μπασκετμπολίστα Nick Young, ξαφνικά ανακοινώνει ότι χωρίζει!!! Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπέθεσαν, ότι η Iggy Azalea έδιωξε τον Young λόγω των γνωστών video που είδαν το φως της δημοσιότητας, και στα οποία εξομολογείτο σε έναν συμπαίκτη ότι έχει κερατώσει την καλή του.

Και εκεί που είπαμε ότι καλά έκανε η Iggy που έδειξε δυναμισμό και τον χώρισε, έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάποιες νέες πληροφορίες, οι οποίες θα σε κάνουν κάτι περισσότερο από έξαλλη!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η πραγματική αιτία του χωρισμού του διάσημου ζεύγους, είναι η εγκυμοσύνη της... πρώην του Young! Και θα μας πείτε τώρα τι σχέση έχει όλο αυτό; Ε λοιπόν η πρώην ονόματι Keonna Green, είναι έγκυος στο... παιδί του μπασκετμπολίστα και μάλιστα... 6 μηνών!!!

35CBFEB500000578 3666691 image m 35 1467233352390 9cd73

Οι δυο τους, εκτός από το διάδοχο που έρχεται... έχουν ακόμη ένα γιο 4 ετών! Με λίγα λόγια, ο Young κεράτωνε την Iggy με την πρώην του, και την άφησε και έγκυο!

Χωρίς ίχνος photoshop: Δες τη σέξι εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με κοντό σορτς

Με λίγα λόγια, είμαστε στο πλευρό της Iggy, τη στηρίζουμε, και δηλώνουμε ορθά κοφτά, ότι μη και πετύχουμε τον Nick, κάηκε!

Άσχημο: Η star θέλει σαν τρελή να παντρευτεί αλλά ο σύντροφός της δεν της κάνει τη χάρη