Η νέα αλλαγή στη ζωή της Suri θα κάνει σίγουρα τον Tom Cruise να αντιδράσει

Ερμιόνη Σαρρή
Η νέα αλλαγή στη ζωή της Suri θα κάνει σίγουρα τον Tom Cruise να αντιδράσει

Ένας νέος «πόλεμος» στο Hollywood ξεκινά

Το ότι ο Tom Cruise είναι εδώ και χρόνια αποκομμένος από την μικρή του κορούλα δεν το ακούς πρώτη φορά από εμάς. Οι σχέσεις τους είναι σχεδόν ανύπαρκτες αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιες πως αυτή η είδηση θα τον ταρακουνήσει αρκετά. Θα θιχτεί ο εγωισμός του και ίσως έχουμε πολλές εξελίξεις στην επικοινωνία Katie Holmes- Suri- Tom Cruise. Βλέπεις τα κορίτσια μόλις γύρισαν σελίδα στη ζωή τους.

Η Katie Holmes και η μικρή Suri μετακόμισαν στη βίλα του Jamie Foxx. Oops, αυτό μόλις πόνεσε Tom. Αισθάνονται πλέον το σπίτι του συντρόφου της ως δικό τους σπίτι ενώ η Suri μπορεί να παίζει όσο θέλει με την 6χρονη κόρη του Foxx, Annalise Bishop. Μέχρι και γήπεδο μπάσκετ υπάρχει στο χώρο του κήπου.

Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx κρύβουν εδώ και πάρα πολύ καιρό τη σχέση τους, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν την εξελίσσουν. Θέλουν να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό είναι κατανοητό. Τι θα πει όμως ο Cruise μόλις το μάθει; Είναι και φουλ εγωιστής, μην το ξεχνάς.

katie holmes suri cruise jamie foxx home 01 952c5

Τα δύο μικρά κορίτσια έχουν στον κήπο της υπερπολυτελής αυτής βίλας ένα μικρό σπιτάκι μόνο για αυτές. Εκεί μπορούν να παίζουν όσες ώρες θέλουν και να καλούν και τις φίλες τους. Πώς να μην ξετρελαθεί η Suri;

katie holmes suri cruise jamie foxx home 06 d0ad2

Δες στην παραπάνω gallery και άλλες φωτογραφίες από τη βίλα του Jamie Foxx.

Για δες και αυτό:

Η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της Amal Alamuddin θα γίνει και πάλι viral