Τι θα γίνει όταν η Kate Middleton φιλήσει τον πρίγκιπά της;

Τι θα γίνει όταν η Kate Middleton φιλήσει τον πρίγκιπά της;

Το περιβόητο φιλί αναμένεται από στιγμή σε στιγμή.

Μετά από τις λεπτομέρειες για το νυφικό, τα μαλλιά της νύφης, το όνομα της αδελφής της, το εάν μπορούν να τουιτάρουν οι καλεσμένοι του γάμου ή όχι, το μεγαλύτερο θέμα που απασχολεί τα tabloids παγκοσμίως είναι το αναμενόμενο φιλί του γαμπρού και της νύφης.

Μπορεί εσείς να γραπώνετε το λεγάμενο κάθε φορά που αισθάνεστε τη φούντωση και τη φλόγα αφήνοντας το πάθος σας να σας κυριεύσει. Μπορεί ακόμα και να κάνετε τους υπόλοιπους συνδαιτυμόνες στο σικ εστιατόριο του Κολωνακίου όπου δειπνείτε να μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που σας άκουσαν, αλλά η μέλλουσα πριγκίπισσα είναι πάνω απ' όλα μία κυρία. Άδικα θα υπογράψει το προγαμιαίο συμβόλαιο που της απαγορεύει να παίζει ακόμα και το παιχνίδι της Monopoly; Έτσι νομίζετε εκπαιδεύεται να τρώει πιο γρήγορα κι από τον Kapamaroy, μασώντας ανεπαίσθητα και τηρώντας το savoir vivre με τη μαεστρία που μόνο ο Χρήστος Ζαμπούνης θα μπορούσε να εφαρμόσει;

Έτσι, σύμφωνα με τις φήμες, το πολυπόθητο φιλί θα γίνει στις 13.25 ώρα Λονδίνου. Για αυτό, έχουν γίνει αλλεπάλληλες πρόβες από το νεόνυμφο ζευγάρι και όχι κάπου τυχαία, αλλά στο ειδικό βασιλικό μπαλκόνι, υπολογίζοντας με ακρίβεια ακόμα και τη γωνία υπό την οποία θα συναντηθούν τα πρόσωπά τους. Μια και το ενσταντανέ αυτό αναμένεται να φωτογραφηθεί από όλα τα μέσα του κόσμου κάνοντας το γύρο του πλανήτη πιο γρήγορα κι από τον Philea Fogg, το φιλί θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με αρτιότητα και σεμνότητα ακολουθώντας τους τύπους και το πρωτόκολλο.

Το μόνο που δε φαίνεται να έχει υπολογίσει η Kate Middleton είναι το ενδεχόμενο σε αυτό το παραμύθι, φιλώντας τον πρίγκιπα αυτός να μεταμορφωθεί σε βάτραχο.