Η δίδυμη αδερφή της Audrey Hepburn

Η δίδυμη αδερφή της Audrey Hepburn

Είναι μόλις 22 ετών και παρ' όλο που συγγένεια πραγματική με την iconic ηθοποιό δεν έχει είναι κόρη έτερου διάσημου της showbiz.

Η κόρη του Phil Collins είναι ηθοποιός και μόλις κέρδισε το ρόλο της Χιονάτης στο πολυαναμενόμενο remake της διάσημης ταινίας, με την Julia Roberts στο ρόλο της μάγισσας. Φημολογούμενες αντίπαλοι για το ρόλο ήταν η Natalie Portman, η Scarlett Johansson και η Anne Hathaway. Σκληρός συναγωνισμός δηλαδή για τη νεαρή ηθοποιό που τράβηξε πέρυσι την προσοχή μας πρωταγωνιστώντας στο πλάι της βραβευμένης με Όσκαρ Sandra Bulock στην ταινία «Blind Side» και, όπως δείχνουν όλα, θα συνεχίσει να μας απασχολεί.

Η Lily, σε αυτή της τη φωτογράφηση στο Tatler, σχεδόν μας έκανε να πιστέψουμε πως το περιοδικό αποφάσισε να ξεθάψει μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες της Audrey Hepburn στα καλά καθούμενα. Αλλά όχι. Η ομορφιά και η κομψότητα της Lily συναγωνίζεται, απλώς, αυτήν της κινηματογραφικής πρωταγωνίστριας που στιγμάτισε με το στιλ της τη μόδα, τη μεγάλη οθόνη και τις ιλουστρασιόν σελίδες των περιοδικών.

Με αυτό το βλέμμα που καθηλώνει, το χαμόγελο που καθησυχάζει και τον αέρα της ξεγνοιασιάς που φυσάει γύρω της είναι σίγουρο πως δεν θα της πάρει πολύ καιρό για να κερδίσει μια περίοπτη θέση στον κόσμο της showbiz -δίχως να έχει ανάγκη τη φήμη του μπαμπά της.