Το «Gossip Girl» είναι κακή επιρροή για τους πρωταγωνιστές του

Το «Gossip Girl» είναι κακή επιρροή για τους πρωταγωνιστές του

Δεν το λέμε εμείς, τα γεγονότα αγαπητέ Watson, τα γεγονότα.

Και πιο συγκεκριμένα, οι τελευταίες εξελίξεις στη ζωή του Chase Crawford, γνωστού και ως «Nate» στη διάσημη τηλεοπτική σειρά, και η σχέση του με την αστυνομία και τα δικαστήρια.

Τον Ιούνιο του 2010, ο νεαρός ηθοποιός είχε συλληφθεί με την κατηγορία της κατοχής μαριχουάνας και πρόσφατα κατάφερε να κλείσει μια συμφωνία με τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές ώστε να μπορέσει να αποφύγει περαιτέρω ποινές.

Ο Crawford λοιπόν, δεν πρέπει να παραπέσει σε οποιαδήποτε ατασθαλία καθ' όλη τη διάρκεια του 2011, είτε αυτή έχει να κάνει με ναρκωτικά, είτε με αλκοόλ, είτε ακόμα και με παράνομη στάθμευση, ενώ υποχρεούται να εκτελέσει 24 ώρες κοινωφελούς εργασίας και να δίνει αναφορά σε έναν επιτηρητή καταδίκων μία φορά τον μήνα. Αν καταφέρει να ανταπεξέλθει σε όλα αυτά, το μητρώο του θα παραμείνει καθαρό.

Δεδομένου ότι προέρχεται από καλή οικογένεια και δεν έχει δώσει παρόμοιες αφορμές στο παρελθόν ώστε να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντί του (βλ. το δικό μας το παιδί, την Lindsay Lohan) θέλουμε να πιστεύουμε πως ο τηλεοπτικός Nate Archibald θα καταφέρει να γλιτώσει. Άλλωστε, όταν έχεις για κολλητό τον Chuck Bass, είσαι συνηθισμένος σε κάτι τέτοια.