Στα παρασκήνια του Greek IDOL. O άγριος καυγάς Κωστόπουλου-Καπετανίδη και η άδικη αποχώρηση της μελαχρινής από την Κρήτη

Στα παρασκήνια του Greek IDOL. O άγριος καυγάς Κωστόπουλου-Καπετανίδη και η άδικη αποχώρηση της μελαχρινής από την Κρήτη

Επεισοδιακό, με πολύ άγχος και με μια αποχώρηση που ίσως δεν άξιζε έκλεισε και χθες βράδυ το Greek Idol. Ένα ζωντανό πρόγραμμα που είχε καλές ερμηνείες  και ένα καυγά στην κριτική επιτροπή που δύσκολα θα ξεχαστεί. Το Queen.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο.

Λίγη σημασία νομίζω ότι έχει η αποχώρηση της Κατερίνας Κουκουράκη. Δέχτηκε την αγκαλιά της Ρούλας Κορομηλά και δε σταμάτησε να κλαίει. Μια στιγμή ανθρώπινη που το κοινό έκρινε. Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τρεμάμενη φωνή μας μίλησε. «Νιώθω απογοητευμένη. Προσπάθησα για το καλύτερο και νιώθω ότι γκρεμίστηκαν πολλά από τα όνειρά μου. Δεν είμαι σε θέση να πω κάτι άλλο πέραν από ένα ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να είμαι σε αυτό το όμορφο talent show».

Ένας άλλος παίχτης που δίχασε ήταν ο Γιώργος Ξυλούρης. Η έκφραση του Κώστα Καπετανίδη περί κλώνου με τον θείο του Γιώργο Ξυλούρη, πείσμωσε τον διαγωνιζόμενο και απέδωσε πολύ καλά. Εκείνη την στιγμή ήρθε η έκρηξη του Πέτρου Κωστόπουλου που χαρακτήρισε ντροπή και ύβρη τον υπαινιγμό του Καπετανίδη ότι είναι κλώνος του Ξυλούρη. Ο διάλογος τους ήταν απίστευτος για τρία λεπτά και η παρουσιάστρια μαζί με την Έλλη Κοκκίνου κοίταζαν σοκαρισμένες.

Μάλιστα ο Κώστας Καπετανίδης δήλωσε στο Queen. «Πάντα θα λέω αυτό που πιστεύω και δε θα ωραιοποιώ για να γίνομαι συμπαθής». Όσο αφορά τα εννέα παιδιά μας άρεσε ο Άρης και γοήτευσαν πάλι Τσακαλάκος Τικτόπουλος και Μαλού. Καλές σκηνικές παρουσίες και μεγάλο μέρος του κοινού τους αποθέωσε. Στις κομμώσεις και πάλι τα κομμωτήρια NIGOLAS έκαναν θαύματα απ τα χέρια του Κωνσταντίνου Δόσση και το ντύσιμο των παιδιών δεν συζητήθηκε αρνητικά όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν μετρημένη στον ρόλο της αλλά υπήρχε ένταση πίσω από τις κάμερες για να είναι όλα στην ώρα τους και στην σωστή στιγμή. Ο Γιώργος Σαμπάνης και οι OTHERVIEW ενθουσίασαν και διασκέδασαν τους τηλεθεατές και πλέον δίνουν όλοι ραντεβού το άλλο Σάββατο.

Όσο αφορά στην τηλεθέαση και με τελικό κυπέλου να μεταδίδεται από το κρατικό κανάλι, κινήθηκε σε καλές επιδόσεις και έπιασε ένα 23%.