Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ. Ένας χρόνος σχέσης. Τι έκπληξη ετοιμάζει στην αγαπημένη του;

Αντώνης Ρέμος -  Υβόννη Μπόσνιακ. Ένας χρόνος σχέσης. Τι έκπληξη ετοιμάζει στην αγαπημένη του;

Kλείνουν ένα χρόνο και ο έρωτάς τους δεν κρύβεται. Ρέμος – Μπόσνιακ κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και δεν τους νοιάζουν πλέον οι paparazzi και το τι θα γράψουν τα περιοδικά.

Η σχέση του Αντώνη Ρέμου και της εκλεκτής της καρδιάς του, Υβόννη Μπόσνιακ, σε λίγους μήνες θα κλείσει έναν χρόνο. Ο ίδιος σε συνεντεύξεις του μιλά ανεπιφύλακτα για το πέρασμά του στα 40, την ηλικία των αποφάσεων και των ξεκαθαρισμάτων. Η Υβόννη σε όλα αυτά ήταν κοντά του αλλά δεν έχει εκφραστεί σε συνέντευξή της για το πόσο ερωτευμένη νιώθει.

Το ζευγάρι ύστερα από τις διακοπές που έκανε τις ημέρες του Πάσχα, στη Μύκονο, επέστρεψε στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ''HELLO'' τους απαθανάτισε σε νυχτερινή τους έξοδο. Το περασμένο Σάββατο μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την Τάμτα και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Γάμος αν και ακούγεται έντονα ότι θα υπάρξει, διαψεύδεται από το περιβάλλον του ερμηνευτή ο οποίος απλά θέλει να είναι ευτυχισμένος και να μην αγχώνεται με τέτοια πράγματα. Η Υβόννη είναι πλέον αποδεκτή στην οικογένεια και η σκιά της Ζέτας Μακρυπούλια δεν υφίσταται πλέον στο χωριό στην Θεσσαλονίκη όπου είναι το πατρικό του Αντώνη.

Φήμες κάνουν λόγο ότι την επέτειο της σχέσης τους θα την γιορτάσουν στο εξωτερικό. Θα είναι το δώρο του καλλιτέχνη στο εντυπωσιακό μοντέλο που βλέπει οι μετοχές του να εκτοξεύονται με διαφημιστικές καμπάνιες και πολλά εξώφυλλα. Σχέση πρότυπο για τα σημερινά δεδομένα και εμείς τους χαιρόμαστε και ευχόμαστε να είναι έτσι μια ζωή.