Ποια χαϊδευτικά χρησιμοποιούν μεταξύ τους ο William και η Kate;

Ποια χαϊδευτικά χρησιμοποιούν μεταξύ τους ο William και η Kate;

Το νιόπαντρο πριγκιπικό ζεύγος μπορεί να φέρεται με κάθε τυπικότητα και βάσει του πρωτοκόλλου στις δημόσιες εμφανίσεις τους, στο σπίτι τους όμως τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Ακόμα κι αν είσαι ο πρίγκιπας της Αγγλίας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και κάποια μέρα θα αναλάβετε μαζί την βασιλεία της χώρας, όταν βρίσκεστε ξαπλωμένοι στον καναπέ και χαζεύετε τηλεόραση, δεν είναι και τόσο γλυκό, όσο να πεις, να αποκαλείς τον σύντροφό σου «Υψηλότατε».

Έτσι και ο William και η Kate -συγγνώμη, μόνο Catherine πλέον- παρότι μετά τον γάμο τους τη περασμένη Παρασκευή πήραν τον επίσημο τίτλο του «Δούκα» και της «Δούκισσας» του Κέιμπριτζ, έχουν τα δικά τους χαϊδευτικά ο ένας για τον άλλο, με τα οποία αποκαλούνται στην ασφάλεια του σπιτιού τους.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, λοιπόν, το ζευγάρι αυτοαποκαλείται «Mr. και Mrs. Wales». Ο William, άλλωστε, είχε αυτό το όνομα πριν τον γάμο του, καθώς στην Βασιλική Αεροπορία όπου υπηρετούσε ήταν γνωστός ως William Wales, μιας και οι πρίγκιπες δεν έχουν επίθετα και έπρεπε να βρεθεί κάποιο για πρακτικούς λόγους.

Μετά το γάμο όμως, το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει αυτή την απλότητα στη καθημερινότητά του, σαν να είναι ένα ακόμα συνηθισμένο ζευγάρι, και να αποκαλεί ο ένας τον άλλον Κύριο και Κυρία Wales. Κάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί και ως εξαιρετικά γλυκό, χαριτωμένο και «προσγειωμένο», για να πούμε την ένοχη αλήθεια μας.