Ο Steven Tyler κλέβει τα ρούχα της κόρης του

Ο Steven Tyler κλέβει τα ρούχα της κόρης του

Αλλά είμαστε σίγουροι πως κάτι είχατε καταλάβει τόσα χρόνια.

Πολύχρωμα φουλάρια, κολλητά παντελόνια, μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ και στρας. Αυτά είναι μόνο ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των ρούχων που αγαπά να φορά, όχι κάποια νεαρή στάρλετ του Hollywood, αλλά ο τραγουδιστής των Aerosmith και κριτής του American Idol, Steven Tyler.

Όχι πως δεν είχαμε παρατηρήσει το ιδιαίτερο στιλ του χρόνια τώρα -πως θα γινόταν να περάσει απαρατήρητο, άλλωστε- πλέον όμως ξέρουμε και από πού ψωνίζει τη γκαρνταρόμπα του. Από τη ντουλάπα της κόρης του, Liv Tyler.

Η διάσημη ηθοποιός είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της πως ο πατέρας της ζητά συχνά την στιλιστική της άποψή για το ντύσιμό του. 'Όλα καλά μέχρι εδώ, η Liv άλλωστε έχει εξαιρετική αίσθηση του γούστου και της μόδας. Έπειτα όμως έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ο μπαμπάς μου φορά γυναικεία ρούχα. Είναι τόσο αστείο. Μερικές φορές τον βλέπω και λέω "Α, ωραία μπλούζα!", και αυτό γιατί την έχει πάρει από τη ντουλάπα μου», είπε η Liv Tyler, λύνοντας μια και καλή το αιώνιο μυστήριο γύρω από το τι ακριβώς συμβαίνει στον αλλόκοτο κόσμο που βρίσκεται μέσα στη ντουλάπα του Steven Tyler.

Ωστόσο, πέρα από τις ανταλλαγές ρούχων μεταξύ μπαμπά και κόρης, η Liv μίλησε και για τον πατέρα της ως άνθρωπο και τη σχέση του με τον κόσμο «Πιστεύω πως είναι πολύ όμορφος. Είμαι πολύ περήφανη γι' αυτόν. Πιστεύω πως είναι πραγματικά ένας απίθανος, μαγικός άνθρωπος και όλα αυτά τα αστεία πράγματα που λέει και ακούγονται παράξενα στον κόσμο, τα άκουγα όλη μου τη ζωή και πάντα με έκαναν να γελώ. Και μιλώ στη γλώσσα του. Καταλαβαίνω τι εννοεί κάθε φορά».