Ποια διάσημη ηθοποιό φλερτάρει ο πρίγκιπας Harry;

Ποια διάσημη ηθοποιό φλερτάρει ο πρίγκιπας Harry;

Αυτόν τον πρίγκιπα ποια θα τον πάρει;

Μετά το υποτιθέμενο φλερτ του αδελφού του πρίγκιπα William με την Pippa Μιddleton, ένα καινούριο ειδύλλιο αρχίζει να καλλιεργείται σύμφωνα με τα βρεττανικά μέσα.

Οι άγγλοι που έχουν πάθει εμμονή με τη βασιλική οικογένεια παρακολουθούν από στενά κάθε τους κίνηση, από τις βόλτες τους στο super market μέχρι τις βουτιές τους στην παραλία. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός έπιασε το μικρό πρίγκιπα σε αγώνα πόλο όπου και έπαιζε για την ομάδα Sentebale, για φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ των ορφανών παιδιών του Lesotho.

Το πιπεράτο στην όλη υπόθεση δεν είναι φυσικά οι αθλητικές επιδόσεις του Harry, αλλά το ότι εθεάθη μαζί με την χολιγουντιανή ηθοποιό Charlize Theron. Οι δύο νέοι συναντήθηκαν τυχαία απ' ότι φαίνεται αλλά έδωσαν πλούσιο υλικό στους παπαράτσι που καιροφυλακτούσαν καθώς όχι μόνο αντάλλασαν έντονες ματιές, αλλά έδειχναν να περνούν πολύ ευχάριστα ο ένας με τον άλλο.

Η 35χρονη Νοτιο-Αφρικανή καλλονή αποτελεί μια από τις ωραιότερες γυναίκες του Hollywood, ενώ είναι και πρόσφατα χωρισμένη σε αντίθεση με τον πρίγκιπα ο οποίος διατηρεί εδώ και χρόνια σχέση με την περιβόητη Chelsy Davy.

Λέτε να μας τον πάρει το Hollywood;