Η Rihanna πέφτει στα πατώματα

Η Rihanna πέφτει στα πατώματα

Κυκλοφόρησε σήμερα το νέο βίντεο-κλιπ της ποπ σταρ για το single «California King Bed» από το νέο της άλμπουμ, το οποίο μας υπενθυμίζει πως, εκτός από πολλές εκκεντρικότητες και καπρίτσια, η κοπέλα έχει και φωνάρα.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να μας έχει συνηθίσει σε upbeat κομμάτια, με στίχους γεμάτους από σεξ, αντίδραση, πρόκληση και σεξ, ενώ ταυτόχρονα κυκλοφορεί και φωτογραφίζεται με ρούχα, ή μάλλον δείγματα ρούχων, που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία, να όμως που η Rihanna είπε να κάνει ένα διάλειμμα από το πανδαιμόνιο στο οποίο πρωταγωνιστεί για να μας θυμίσει πως, πάνω και πέρα απ' όλα, είναι μια τραγουδίστρια με εξαιρετική φωνή και ερμηνεία.

Στο νέο της βίντεο-κλιπ που κυκλοφόρησε σήμερα για το τραγούδι «California King Bed», η ποπ σταρ κατεβάζει κατά πολύ τους τόνους και δείχνει την πιο ευαίσθητη πλευρά της, ερμηνεύοντας ένα κομμάτι που μιλά για μια προβληματική σχέση, ενώ περιφέρεται μέσα σε ένα δωμάτιο φωτισμένο με ροζ αποχρώσεις, χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο –έτσι, για αλλαγή. Τα ρούχα βέβαια παραμένουν υπό εξαφάνιση, αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099