To ένοχο 90s παρελθόν της Jennifer Lopez

To ένοχο 90s παρελθόν της Jennifer Lopez

Λίγο πριν την Jenny from the Bronx και μετέπειτα JLo, υπήρχε η 22χρονη Jennifer, η groupie χορεύτρια των New Kids On The Block.

Όταν είσαι μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ της τελευταίας 10ετίας, με αμέτρητες επιτυχίες στα charts παγκοσμίως, εκατομμύρια θαυμαστές, εκατοντάδες εξώφυλλα σε περιοδικά και την φήμη, αλλά και τον τίτλο, της «πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο», καλό είναι να έχεις προνοήσει και να έχεις καταστρέψει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποκαλύπτουν το ένοχο παρελθόν σου. Τόσο από στιλιστικής άποψης, όσο και από γούστου.

Η Jennifer Lopez φαίνεται πως δεν περίμενε να ανακαλύψει ποτέ κανείς τις κόπιες των πρώτων τις δουλειών, πίσω στα τιμημένα 90s, όπου εργαζόταν ως χορεύτρια, να όμως που ο Jay Leno είχε τον τρόπο του και κατάφερε να τις ξετρυπώσει.

Η τραγουδίστρια (και ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας), ήταν καλεσμένη τις προάλλες στο διάσημο talk show του Leno, για να μιλήσει για το νέο της άλμπουμ «Love?». Ο παρουσιαστής όμως είχε άλλα σχέδια, και έστρεψε τη κουβέντα στη ζωή της Lopez πριν γίνει αυτή που είναι τώρα.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν στην Ευρώπη», είπε η Lopez, χωρίς να ξέρει το δαιμόνιο σχέδιο του Leno, «η οποία ήταν μια πολύ σημαντική συνεργασία, και έπειτα, όταν επέστρεψα στην Αμερική, έπιασα δουλειά ως χορεύτρια στις συναυλίες των New Kids On The Block. Μου έδωσαν τη δουλειά κατά τη διάρκεια των American Music Awards και ήταν πολύ σπουδαία συμφωνία. Αλλά αυτό συνέβη πολύ παλιά».

Αυτή τη στιγμή περίμενε ο Leno, για να αποκαλύψει στη τραγουδίστρια πως είχε το βίντεο από εκείνη την περίοδο της ζωής της, και να της παγώσει το χαμόγελο. Η Lopez έκρυψε το πρόσωπό της με τα χέρια της και αναγκάστηκε να παρακολουθήσει το, όχι και τόσο κομψό, παρελθόν της να παίζει μπροστά στα μάτια της, βγάζοντας μερικές κραυγές που και που ενώ έβλεπε τον 22χρονο εαυτό της με τζιν, δερμάτινο σακάκι και άφρο μαλλί να χορεύει με τον 90s τρόπο, πίσω από το πιο δημοφιλές συγκρότημα εκείνης της εποχής.

Προς υπεράσπισή της, πάντως, όλοι έχουμε κάνει τραγικά στιλιστικά λάθη στα 20κάτι μας. Τουλάχιστον η JLo χόρευε τόσο εντυπωσιακά –έστω και με τον 90s τρόπο- που τα έκανε να εξαφανίζονται. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.