Ναταλία Γερμανού - Μάριος Αθανασίου. Νέος έρωτας στην showbiz ή απλή φιλία;

Ναταλία Γερμανού - Μάριος Αθανασίου. Νέος έρωτας στην showbiz ή απλή φιλία;

Tι συμβαίνει μεταξύ της Ναταλίας Γερμανού και του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου; Οι φήμες έχουν φουντώσει και οι δυο πλευρές κρατάνε σιγή ιχθύος για ότι ακούγεται τα  τελευταία 24ωρα.

Νέος έρωτας φαίνεται να έχει φουντώσει στη showbiz. Ο λόγος για τη Ναταλία Γερμανού και για τον Μάριο Αθανασίου που τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει αχώριστοι και έχουν βρεθεί συχνά σε κοινές παρέες να πίνουν καφέ και να γευματίζουν! Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια τράβηξαν τα βλέμματα των γύρω τους σε πρόσφατη έξοδό τους σε γνωστό club της Αθήνας όπου διασκέδασαν μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Ναταλία ήταν ιδιαίτερα διαχυτική με τον Μάριο, του έπιανε τρυφερά το χέρι, του μίλαγε στο αυτί και οι ματιές τους ήταν κάτι παραπάνω από φιλικές. Και ο ηθοποιός από την πλευρά του της ανταπέδιδε αυτή την τρυφερότητα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους εντοπίστηκαν σε τρυφερό τετ α τετ. Οι κοινές τους εμφανίσεις φουντώνουν τα σενάρια που μιλάνε για έναν δυνατό έρωτα. Μάριος και Ναταλία γνωρίζονται πολλά χρόνια όμως είχαν χαθεί για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα όταν και οι δυό βρισκόντουσαν σε σχέσεις.

Πριν από λίγο καιρό έτυχε να συναντήσει ο ένας τον άλλον ξανά και από τότε φαίνεται να έβαλαν σκοπό να μην ξαναχαθούν. Επιβεβαίωση δεν υπάρχει αλλά το ρεπορτάζ λέει άλλα. Το αν είναι απλά μια φιλία ή κάτι παραπάνω , πιστέψτε μας ότι σύντομα θα φανεί.