Η Mariah Carey γέννησε υπό τους ήχους της μουσικής της

Η Mariah Carey γέννησε υπό τους ήχους της μουσικής της

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, αυτή η είδηση δεν μας κάνει την παραμικρή εντύπωση.

Πριν λίγες μέρες, στις 30 Απριλίου συγκεκριμένα, η Mariah Carey έφερε στον κόσμο τα δίδυμα της με τον Nick Cannon, τα οποία το ζευγάρι αποφάσισε να ονομάσει Moroccan και Monroe. Εντελώς φυσιολογικό, σκεφτήκαμε τότε, μιας και όταν έχεις να κάνεις με μια από τις πιο ιδιότροπες και εγωκεντρικές προσωπικότητες στην μουσική βιομηχανία, και γενικότερα, όπως η Carey, ξέρεις εκ των προτέρων πως τα ονόματα που θα δώσει στα παιδιά της θα είναι σίγουρα εξαιρετικά ιδιαίτερα –το λιγότερο.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη όμως που έδωσε ο άντρας της, Nick Cannon, μαθαίνουμε πως την ώρα που η γέννα βρισκόταν σε εξέλιξη, στο δωμάτιο του χειρουργείου έπαιζε η μουσική της Carey. Όχι, δεν είχαν βάλει απλώς ένα cd της διάσημης τραγουδίστριας να παίζει. Το κομμάτι που είχε επιλεχθεί ειδικά για τη περίσταση, ήταν η live εκτέλεση του «Fantasy», ηχογραφημένη μέσα σε ένα κατάμεστο Madison Square Garden, με έναν χαμό από χειροκροτήματα στο τέλος του τραγουδιού.

Ο Cannon είπε, χαρακτηριστικά «Η γυναίκα μου ήθελε να είναι σίγουρη πως όταν έρθουν τα μωρά, θα έρθουν όχι μόνο υπό τους ήχους ενός κομματιού της Mariah Carey, αλλά από μια live εμφάνιση της Mariah Carey, έτσι βγήκαν στον κόσμο με έναν γύρο από χειροκροτήματα». Φυσικά.

Ο Cannon δεν δίστασε να μιλήσει και για τα κακόβουλα σχόλια που ακούγονται, τα οποία τον θέλουν να μένει στη σκιά της γυναίκας του, αποκαλούμενος από πολύ κόσμο «κύριος Mariah Carey».

«Μερικές φορές, όταν με αποκαλούσαν έτσι, με προβλημάτιζε», παραδέχεται ο τραγουδιστής, για να συνεχίσει όμως «Όταν όμως κοιτώ πίσω στο παρελθόν μου και βλέπω τη ζωή μου συνολικά, σκέφτομαι πως θα μπορούσαν να με αποκαλούν πολύ χειρότερα πράγματα από κύριο Mariah Carey».

Τουλάχιστον υπάρχει ένας φυσιολογικός άνθρωπος σε αυτή τη σχέση, να κρατά μια σχετική ισορροπία.