Ο μπαμπάς της Jennifer Aniston θέλει Έλληνα γαμπρό

Ο μπαμπάς της Jennifer Aniston θέλει Έλληνα γαμπρό

Γιατί, τελικά, οι Έλληνες γονείς, όπου κι αν ζουν, ότι όνομα κι αν έχουν, θα είναι για πάντα παραδοσιακοί Έλληνες κατά βάθος.

Μπορεί η κόρη του να ήταν παντρεμένη με έναν από τους ωραιότερους άντρες του Hollywood, μπορεί κατά καιρούς να είχε σχέσεις με πολύ γοητευτικούς άντρες με «μεγάλα» ονόματα και καριέρες, όμως ο πατέρας της Jennifer Aniston, John, θέλει το παιδί του να πάρει «παπούτσι απ' τον τόπο του».

Ο John Aniston, ο οποίος γεννήθηκε στην Κρήτη ως Γιάννης Αναστασάκης, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στην 20η επέτειο του Hellenic Times Scholarship Fund, στη Νέα Υόρκη, και μίλησε για την κόρη του στους δημοσιογράφους του People. Για την ακρίβεια, όταν ρωτήθηκε αν θα ήταν ευτυχισμένος αν η κόρη του κατέληγε με έναν Έλληνα, απάντησε:

«Ναι, θα χαιρόμουν πάρα πολύ. Αλλά θα έπρεπε να είναι ένας «καλός Έλληνας άντρας».»

Και όταν, στη συνέχεια, ρωτήθηκε τι ακριβώς χαρακτηρίζει έναν «καλό» Έλληνα άντρα, ο πατέρας Aniston απάντησε απλά: «Η ειλικρίνεια».

Κύριε Aniston, επειδή έχουμε έναν σεβασμό στο πρόσωπό σας και στο πρόσωπο της κόρης σας, θα αφήσουμε αυτή τη τελευταία σας δήλωση ασχολίαστη.