Ο Schwarzenegger έχει εξώγαμο!

Ο Schwarzenegger έχει εξώγαμο!

Τίποτα δε μένει για πολύ κρυφό στους κόλπους του Χόλιγουντ και οι.. βρωμιές του Schwarzenegger δε θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο πρώην κυβερνήτης της California και πρώην πρωταγωνιστής του "Conan the Destroyer", Schwarzenegger χώρισε με τη σύζυγό του.

Τελικά σήμερα βγήκε στην επιφάνεια και ο λόγος του πολίκροτου διαζυγίου. Ο Arnold αποκάλυψε ότι απέκτησε παιδί με μια γυναίκα, μέλος του προσωπικού του σπιτιού του. Το παιδί γεννήθηκε πριν από δέκα χρόνια, αλλά η αποκάλυψη φαίνεται να είναι πρόσφατη.

«Όταν έφυγα από το γραφείο του κυβερνήτη, είπα στη σύζυγό μου για αυτό το περιστατικό, το οποίο συνέβη πριν από δέκα χρόνια» ανέφερε ο ηθοποιός σε ανακοίνωσή του στην εφημερίδα. «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και παίρνω πλήρως την ευθύνη για τον πόνο που προκάλεσα».

Ο ηθοποιός ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την γυναίκα του και τα παιδιά του. «Αν και εγώ αξίζω την προσοχή και την κριτική σας, η οικογένειά μου δεν τις αξίζει» είπε με σκυφτό το κεφάλι, αφήνοντας πίσω μια και καλή την εικόνα του σκληρόπετσου terminator.