Ο πιο διάσημος απόφοιτος του κόσμου

Ο πιο διάσημος απόφοιτος του κόσμου

Ο James Franco πήρε πτυχίο από τη Σχολή Καλών Τεχνών που σπούδαζε μερικές ώρες πριν.

Εσείς πως θα νιώθατε αν στα έδρανα του πανεπιστήμιου καθόταν δίπλα σας αντί για το κάποιο αντιπαθητικό σπασικλάκι ο James Franco;

Αδιάφορα; Όποια τόλμησε να ξεστομίσει αυτό ξέρει πως ψεύδεται ασύστολα γιατί καμία γυναίκα με το James Franco δίπλα της δεν θα μπορούσε να παρακολουθήσει οποιαδήποτε διάλεξη. Βεβαία για να είμαστε σίγουροι είναι προτιμότερο να ρωτήσουμε οι φοιτήτριες της σχολής καλών τεχνών Tisch, στην οποία φοιτούσε ο James Franco μέχρι χθες.

Και ο αόριστος δεν αναφέρεται στην αποβολή του γνωστού ηθοποιού ή κάποιου άλλου δυσοίωνου λόγου, παρά μόνο στην αποφοίτηση του από τη σχολή με πτυχίο στη σκηνοθεσία. Αυτό ήταν το τέταρτο πτυχίο για το James Franco καθώς διατηρεί πτυχία, δημιουργικής γραφής, ποίησης και φανταστικής γραφής από άλλα πανεπιστήμια. Και αυτά αναφέρονται μόνο στο προπτυχιακό επίπεδο, καθώς ετοιμάζεται να κάνει δύο PhD (ντοκτορά) σε άλλα πανεπιστήμια με σκοπό να γίνει λέκτορας.

Προβλέπουμε τις φοιτήτριες που θα τον έχουν ως καθηγητή να μην αποφοιτούν ποτέ από το πανεπιστήμιο για να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί του.