To Hollywood τα προτιμά ωμά (τα λαχανικά)

To Hollywood τα προτιμά ωμά (τα λαχανικά)

Μετά το trend του να αναδεικνύουν όλοι οι celebrities την ομοφυλοφιλία τους, τώρα στη μόδα είναι η υιοθέτηση της veggan κουλτούρας από τους stars.

Επειδή οι περισσότερες από εσάς δεν πρόκειται ποτέ να αφήσετε κάτω τα λουκάνικα, τα παϊδάκια και τις τηγανητές φτερούγες κοτόπουλου, μάλλον δε θέλετε να ξέρετε καν ποια είναι η διαφορά των vegan με τους vegeterian.

Εμείς θα σας την πούμε ούτως ή άλλως, γιατί για να σνομπάρετε κάτι θα ήταν καλό να γνωρίζετε και τι είναι. Vegeterian ή χορτοφάγος είναι αυτός που ακολουθεί μία διατροφή, χωρίς τη χρήση ζωικών προϊόντων. Μερικοί vegeterians, να φανταστείτε, τρώνε μέχρι και αβγά. Oι vegan, από την άλλη, είναι οπαδοί μια γενικότερης φιλοσοφίας κατά την οποία οφείλουν να αρνούνται τη χρήση οποιοδήποτε είδους ζωικού προϊόντος σε κάθε έκφανση της ζωής τους και όχι μόνο το φαγητό. Δερμάτινη τσάντα, γούνα και vegan λοιπόν δεν πάνε πακέτο για όσες έχετε απορία αν μπορείτε να φοράτε τη τσιντσιλά γούνα σας και τις κροκό μπότες σας όταν θα πάτε στο hip vegan ρέστο του κέντρου.

Στο Hollywood τώρα, θέλετε η εμμονή των σταρς με τα κιλά τους, θέλετε η τάση τους να ανακαλύπτουν συνεχώς μία καινούρια φιλοσοφία γιατί αυτή του Tom Cruise είναι «so ten years ago», έχουν βρει το veganism ως σωσίβιο σωτηρίας για εκκεντρικό lifestyle τους και η μία μετά την άλλη, οι πρωταγωνίστριες του σινεμά πέφτουν σαν τα κοτόπουλα στη γοητεία, που στην προκειμένη περίπτωση μεταφράζεται με τη δήλωση τους περί «προσάρτησης» του στο veganism.

Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής επιτυχίας Glee, Lea Michele, λέει πως είναι vegan επειδή αγαπά πολύ τα ζώα για να τα σκοτώσει. Θα θέλαμε να ξέρει πως παρακολουθούμε στενά τις ενδυματολογικές της επιλογές αν τη δούμε με leather ή γούνα θα είμαστε πιο σκληροί και από το ατσάλι μαζί της.

Η Pamela Anderson από την άλλη παραδέχεται ότι είναι vegan επειδή αυτό της δίνει πολύ ενέργεια. Και εμείς που πίνουμε Tonotil μια χαρά είμαστε κυρία Anderson και μπορούμε να πάμε και στα Βλάχικα για φαΐ. Εσείς πάλι όχι.

Η Olivia Wilde, παλιοκαραβάνα του veganism, λέει πως έτσι κρατά τα κιλά της σταθερά και τίποτα δεν μπορούμε να πούμε σχετικά με αυτό γιατί εμείς από το πολύ λιπάκι της χοιρινής έχουμε στρογγυλέψει. Λίγο, μη φανταστείτε.

Τέλος, η Alicia Silverstone ομολογεί πως τα λαμπερά μαλλιά της και δυνατά της νύχια οφείλονται στο γεγονός ότι είναι vegan εδώ και δεκατρία χρόνια. Τσάμπα κόπος κυρία Silverstone γιατί με τα προϊόντα της L'Oreal πετυχαίνετε τα ίδια αποτελέσματα χωρίς κόπο.

Αυτές οι κυρίες, λοιπόν, είναι μερικές από τις διάσημες που έχουν απαρνηθεί τη χαρά του κρέατος. Εσείς;