Η Natajah Burton τα είχε με τη Rihanna

Η Natajah Burton τα είχε με τη Rihanna

Η ερωτική ζωή της διάσημης τραγουδίστριας δε σταματά να μας εκπλήσσει.

Τελικά αυτό το κορίτσι μας έχει μπερδέψει πολύ. Αρχικά είχε σοβαρό δεσμό με τον επιθετικό κύριο Chris Brown, ο οποίος σύμφωνα με τα ντοκουμέντα στον ελεύθερό του χρόνο έκανε τη Rihanna μαύρη και όχι με φούμο.

Στη συνέχεια ακολούθησε ο αθλητής Matt Kemp και εκεί που χαρήκαμε για τη σχέση της, ήρθε πρώτα ο χωρισμός και μετά οι φήμες που αφορούν στην ομοφυλοφιλία της και μας έβαλαν ψύλλους στα αυτιά.

Πρώτα η βοηθός της, Melissa, που φέρεται ως ερωμένη της και μετά οι δηλώσεις του γνωστού μοντέλου Natajah Burton δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια στη φαντασία μας, ή μάλλον την εξάπτουν περισσότερο.

«Είχαμε ένα τέλειο δέσιμο. Παραγγέλναμε μαζί φαγητό, βλέπαμε τηλεόραση και ακούγαμε μουσική. Κράτησε λίγο γιατί η Rihanna είχε πολύ δουλειά και έπρεπε να κρυβόμαστε συνέχεια», λέει το μοντέλο στο βιβλίο της «Low Down Dirty Shame», το οποίο αναμένεται να σκίσει σε πωλήσεις.

Εάν λάβετε υπόψη σας και τις πρόσδφατες φωτογραφίες της Riri να χουφτώνει το στήθος μίας φίλης της, τότε αφήνουμε όλα τα συμπεράσματα σε εσάς.


Πάντως ό, τι και να επιλέγει στη σεξουαλική της ζωή η καλλονή από τα Barbados, εμείς συνεχίζουμε να τη λατρεύουμε!