Ο Zach Galifianakis δεν αφήνει τη μαμά του να δει το «Hangover 2»

Ο Zach Galifianakis δεν αφήνει τη μαμά του να δει το «Hangover 2»

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σατιρικούς κωμικούς της Αμερικής, φαίνεται όμως πως κάποια πράγματα είναι ιερά -ακόμα και για τον Zach Galifianakis.

Αν είναι για ένα πράγμα γνωστός ο Zach Galifianakis, αυτό είναι το διαβόητο και, πλέον, διεθνώς αναγνωρίσιμο χιούμορ του. Μετά από χρόνια στον χώρο της κωμωδίας, ο ελληνικής καταγωγής τριχωτός κοκκινομάλης, κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς και περιζήτητους ηθοποιούς του Hollywood, τόσο για το πηγαίο ταλέντο του όσο και για την ιδιαίτερη προσωπικότητά του.

Φαίνεται όμως πως, παρ' όλα αυτά, ο Galifianakis κρύβει μια κάπως πιο συντηρητική πλευρά. Ο ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Weekly πως δεν πρόκειται να αφήσει την μητέρα του να δει το δεύτερο μέρος του «Hangover», της ταινίας που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό.

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει από τον κόσμο πως έχει μια πολύ στενή σχέση με την οικογένειά του, η οποία μάλιστα τον έχει ακολουθήσει πολλές φορές από πλατό σε πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αρκετών ταινιών του, ώστε να τον συμβουλεύει και να του κρατά συντροφιά.

Στην περίπτωση του «Hangover 2», ωστόσο, αυτή η παράδοση έπρεπε να σπάσει. «Είναι τόσο κακό σε μερικά σημεία, που είπε στη μαμά που πως δεν της επιτρέπω να το δει», είπε ο Galifianakis. «Της απαγόρεψα να έρθει στη πρεμιέρα. Θα αναγκαστώ να κρυφτώ από ντροπή ακόμα και όταν θα βρίσκονται οι γονείς του Ed τριγύρω.» πρόσθεσε, αναφερόμενος στους γονείς του συμπρωταγωνιστή του, Ed Helms.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Zach έχει έναν πολύ καλό λόγο που το κάνει αυτό, μιας και όταν την άφησε να δει το πρώτο «Hangover», η γυναίκα πέρασε ένα μικρό σοκ. Όπως και κάθε μητέρα που θα έβλεπε τον γιο της στη μεγάλη οθόνη, λιώμα από το αλκοόλ, αγκαλιά με μια λεκάνη, φορώντας μόνο το λευκό, εφαρμοστό εσώρουχό του και ουρλιάζοντας στο θέαμα μιας τίγρης στο δωμάτιο.

«Αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου και να της πω "Συμφωνώ μαζί σου"», είπε ο ηθοποιός σε μια άλλη, πρόσφατη συνέντευξη, σχετικά με εκείνη την εμπειρία. Ευτυχώς, όμως, τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο. Μάλλον. «Κάποια στιγμή αργότερα, όμως, καθώς η ταινία πήγαινε πολύ καλά στο box office, όλη αυτή η ντροπή εξαφανίστηκε. Όσο μπορώ να τους ταξιδεύω σε όλον το κόσμο, δεν τους ενδιαφέρει. Θα μπορούσα να παίζω και σε πορνό.»