Οι celebrities του Hollywood όταν κερατώνουν το πληρώνουν

Οι celebrities του Hollywood όταν κερατώνουν το πληρώνουν

Κερατώνεις τη γυναίκα σου; Απόδειξη.

Υπάρχουν μερικές (λίγες) φορές που θα ευχόταν κανείς να μην είναι star του Hollywood, αλλά ένα ςαπλός καθημερινός άνθρωπος που θα περνούσε απαρατήρητος περπατώντας στο δρόμο. Μπορεί τη δόξα, τον πλούτο και τη δημοσιότητα να μην τα μίσησε σχεδόν κανείς, αλλά σε περιπτώσεις σαν αυτές των παρακάτω κυρίων, θα ήταν καλύτερα να μην τους ήξερε ούτε η μάνα τους.

Όταν η καλλονή Elin Nordegren παντρευόταν το 2004 τον πλουσιότερο αθλητή του πλανήτη, Tiger Woods, ένα όνειρο γινόταν πραγματικότητα. Με καλεσμένους την Oprah Winfrey και τον Bill Gates σε μία λαμπρή τελετή στα Barbados, ο νέος της σύζυγος συγκέντρωνε πάνω του πλούτο, διασημότητα και ένα σωρό ακόμα αρετές που τον έκαναν τον ιδανικό σύντροφο και πατέρα. Έξι χρόνια μετά, μερικά μηνύματα στο κινητό του θα ήταν αρκετά για να διαλύσουν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Woods την κεράτωνε επανειλημμένα και όχι μόνο το ήξεραν οι φίλοι και συναθλητές του, αλλά και η οικογένεια της Elin. Η ίδια, παρόλο που θα μπορούσε να διεκδικήσει ένα αστρονομικό ποσό για διατροφή διαζυγίου από το διάσημο sportsman, αρκέστηκε στα $100 εκατομμύρια, από τα $950 εκατομμύρια περιουσίας του.

Ο Charlie Sheen και η γυναίκα του Denise Richards χώριζαν τόσες πολλές φορές από τότε που παντρεύτηκαν, το 2002, που δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη τον Απρίλιο του 2005 η οριστική λήξη του γάμου τους. Ο γυναικάς star μπορεί να ερωτεύτηκε την πανέμορφη γυναίκα του, αλλά φαίνεται πως δε μπόρεσε ποτέ να πολεμήσει και να νικήσει τα πάθη του. Ναρκωτικά, παιδική πορνογραφία, gay εμμονές και μία VIP θέση στην ατζέντα της «τσατσάς» του Hollywood, Heidi Fleiss, ήταν μόνο μερικές από τις ατασθαλίες του. Παρά τις αντιδράσεις φίλων και τις συνεχείς προειδοποιήσεις, η Denise δυσκολεύτηκε να απομακρυνθεί από τον playboy σύντροφό της, μέχρι που ο αριθμός των γυναικών με τις οποίες έβγαινε έγινε το ίδιο μεγάλος με την επιθετική του συμπεριφορά, απειλώντας πολλές φορές ακόμα και τη ζωή της. Το τέλος αυτής της σχέσης ήρθε με τόσο θόρυβο όσο και η αρχή του, κάνοντας και τους δύο διάσημους ηθοποιούς πρωτοσέλιδα σε όλα τα κουτσομπολίστικα έντυπα που ξεκοκάλισαν κυριολεκτικά την προσωπική τους ζωή.

Όταν η Eva Longoria πρωταγωνιστούσε στη δημοφιλή σειρά «Desperate Housewives» κανείς δε φανταζόταν πως και η ίδια θα γινόταν μία νοικοκυρά σε απόγνωση. Παντρεμένη με τον παίκτη της ομάδας του NBA των San Antonio Spurs, Tony Parker, η μικροσκοπική ηθοποιός είχε όλα όσα θα ήθελε κάθε γυναίκα. Εκτός από ένα. Τον άπιστο σύζυγο. Όταν κάποια στιγμή βρήκε μηνύματα στο κινητό του συντρόφου της από μία γυναίκα και μάλιστα σύζυγο πρώην συμπαίκτη και φίλου του Parker, αυτόματα σήμανε και η λήξη μίας σχέσης που είχε πλέον ξεπεράσει τα όρια.

Τίποτα δεν έδειχνε πως ο «εξολοθρευτής», Arnold Schwarzenegger και Κυβερνήτης της California, θα μπορούσε να κάνει κάτι τόσο χυδαίο ώστε να βλάψει μία καριέρα ετών που εργάστηκε σκληρά για να χτίσει. Κι όμως. Μία οικιακή βοηθός και τρία εξώγαμα μέχρι στιγμής παιδιά (τα δεδομένα αλλάζουν συνέχεια) στάθηκαν αρκετά για να αποκαθηλώσουν το διάσημο Arnie από το θρόνο του στην καρδιά της επί εικοσιπέντε έτη συζύγου του Maria Shriver, αλλά και της κοινής γνώμης. Εάν οι φήμες επιβεβαιωθούν, μαζί με το διαζύγιο η πρώην σύζυγός του θα γίνει πλουσιότερη κατά $200 εκατομμύρια, ενώ εκείνος δε θα έχει μούτρα να πάει ούτε μέχρι το περίπτερο.

Κύριοι έτσι που τα κάνατε καλά να πάθετε. Την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικοί!