H Kate Moss έχει βρώμικο παρελθόν

H Kate Moss έχει βρώμικο παρελθόν

Ζώντας μια καθαρά rock n roll ζωή, η Kate Moss απαριθμεί τους πρώην της.

Η Kate Moss είναι το απόλυτο σούπερ μοντέλο. Η μοναδική ίσως περίπτωση μοντέλου που μεσουράνησε στη δεκαετία του '90 και συνεχίζει ακάθεκτη να οργώνει τις πασαρέλες και να κλείνει καμπάνιες, μη αφήνοντας το χώρο για το νέο διψασμένο αίμα της βιομηχανίας της μόδας. Σε συνδυασμό με ναρκωτικά, αλκοόλ και πολύ rock n roll η Kate είναι ένα πραγματικό είδωλο.

Η σεξουαλική ζωή της Kate είναι ωστόσο το ίδιο πιπεράτη με την προσωπική της ζωή. Η Moss έχει μια κόρη, την Lila Grace Moss, από τον εκδότη του Dazed&Confused, τον Jefferson Hack. Η εμπειρία της με τον Pete Doherty ήταν καταλυτική για την πορεία της, μιας και οι εξαρτήσεις την έφεραν στο βούρκο για κάποιο διάστημα. Κάποια χρόνια νωρίτερα, η σχέση της με τον Johnny Depp έκανε πολύ κόσμο να μιλάει για "το ωραιότερο ζευγάρι στον κόσμο". Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Billy Zane, o φωτογράφος Mario Sorrenti και ο Ιταλός πρίγκηπας Emanuele Filberto είναι μερικοί μόνο ακόμα που περιλαμβάνονται στο ερωτικό βιογραφικό της.

Τελευταία της κατάκτηση ο τραγουδιστής των The Kills, Jamie Hince, με τον οποίο συζεί εδώ και κάποια χρόνια. Τελικά αυτός είναι και ο κύριος που θα της βάλει την κουλούρα αυτό το καλοκαίρι και θα την βγάλει από τον κακό δρόμο της αμαρτωλής ερωτικής ζωής.