Όλα τα αγόρια της Madonna στα 80's

Όλα τα αγόρια της Madonna στα 80's

Όταν η Madonna Louise Chicone τραγουδούσε τo 1984 «Like A Virgin» το «like», δηλαδή «σαν» ήταν υπογραμμισμένο με bold γράμματα και περασμένο με φλούο μαρκαδόρο.

kamins
Jean_Michel_Basquiat
madonna_benitez
madonna_penn
madonna_kennedy

Η Madonna εκτός από τον τίτλο της βασίλισσας της pop έχει κερδίσει, με το σπαθί της, και αυτόν της ιέρειας του σεξ. Η συλλογή της διαθέτει μερικά από τα ωραιότερα κομμάτια της παραγωγής ανδρών του πλανήτη. Πολλούς από αυτούς τους πρόλαβε στα 80's.



Mark Kamins (παραγωγός και DJ)


Το highlight της καριέρας του δεν είναι άλλο από το ότι βοήθησε το κορίτσι του (τη Madonna ντε) να ξεκινήσει την καριέρα της. Παραγωγός του πρώτου της single, του χορευτικού «Everybody», το 1982, η επιμονή του στάθηκε η αιτία της εκκίνησης της θριαμβευτικής πορείας της νεαρής, τότε, τραγουδίστριας. Όταν η νεαρά έπαψε να τον χρειάζεται, κίνησε για την αγκαλιά του επόμενου.



Jean Michel Basquiat (καλλιτέχνης)

O Jean Michel Basquiat πρωταγωνίστησε στη club σκηνή στα τέλη των 70's και στις αρχές των 80's και σε πολλές από τις θρυλικές εμφανίσεις του τον συνόδευσε η αγαπημένη του Madonna με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση. Έργα του έχουν εκτεθεί στο μουσείο Whitney το 1992 και σε πολλά ακόμα μουσεία και gallery. Εκτός από εραστής της Madonna υπήρξε και πολύ στενός φίλος του Andy Warholl. Πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης τον Αύγουστο του 1988, σε ηλικία 27 ετών. Η ταινία «Basquiat» του 1996 είναι αφιερωμένη στη ζωή και την τέχνη αυτού του ιδιαίτερα επιδραστικού νεαρού Νεοϋορκέζου καλλιτέχνη.



John «Jellybean» Benitez (μουσικός, DJ, παραγωγός)

Ο Πορτορικανής καταγωγής Jellybean μπορεί να μην έκανε καμία αξιολησμόνητη καριέρα ως τραγουδιστής αλλά βρίσκεται πίσω από την παραγωγή των τραγουδιών ορισμένων από τους πιο δημοφιλείς pop τραγουδιστές. Γνωρίστηκαν όταν ο Benitez έκανε την παραγωγή στα κομμάτια του Stephen Bray ο οποίος διατηρούσε το συγκρότημα «Breakfast Club». Και ποια ήταν, νομίζετε, η front woman και τραγουδίστρια του συγκροτήματος; Το κορίτσι μας, φυσικά. Η σχέση τους διήρκησε μόλις δύο χρόνια αλλά τα remix του στα κομμάτια της «Everybody», «Borderline», «Lucky Star» κ.α. χορεύονται ακόμα με την ίδια ένταση στις disco πίστες σε ολόκληρο τον κόσμο.



Sean Penn (ηθοποιός)

Τον Αύγουστο του 1985 το κορίτσι μας νοικοκυρεύτηκε και παντρεύτηκε τον Sean Penn ο οποίος, προτού κερδίσει ένα σκασμό βραβεία (ανάμεσα στα οποία και δύο Όσκαρ) και απασχολήσει τα media με τα σκαμπανεβάσματα του γάμου του με τη Robyn Right, είχε ήδη γίνει διάσημος με τα καμώματά του ως οξύθυμος σύζυγος της Madonna. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μια από τις απόπειρες της Madonna να γίνει ηθοποιός, στα γυρίσματα της ταινίας «Shangai Surprise» και ερωτεύτηκαν σφόδρα. Η Madonna του αφιέρωσε το άλμπουμ της «True Blue» αποκαλώντας τον στις ευχαριστίες του δίσκου της «τον πιο cool άνθρωπο του πλανήτη». Cool καθόλου δεν υπήρξε, βεβαίως, απέναντι στους παπαράτσι στους οποίους επιτίθετο σε κάθε ευκαιρία. Μία φορά, μάλιστα, καταδικάστηκε σε δύο μήνες φυλάκισης λόγω βάναυσης επίθεσης σε φωτογράφο. Και μια άλλη κρέμασε από τους αστραγάλους τον παπαράτσι που ανακάλυψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε. Ο γάμος τους έληξε άδοξα το 1989 και ενώ είχαν προηγηθεί μηνύσεις, από την πλευρά της Madonna, για οικιακή βία.



John F. Kennedy Jr (γιος Αμερικανού προέδρου, δικηγόρος, εκδότης, δημοσιογράφος)

Ένας John John (όπως ήταν το χαϊδευτικό του γιου του Αμερικανού Προέδρου JFK) χρειάζεται τη Barbie του. Και μια ξανθιά ρέπλικα της Marilyn Monroe έχει ανάγκη τον δικό της Kennedy. Κάπως έτσι, η σχέση της Madonna με τον John F. Kennedy Jr άφησε και τους δύο ικανοποιημένους. Κανένας τους δεν επιβεβαίωσε ποτέ τη σχέση αυτή, βέβαια, και ο αποθανών δεν είναι σε θέση να αρνηθεί τα όσα έχουν γραφτεί για αυτήν, ακόμα και σε ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε αποκαλύπτοντας τα μυστικά τους. Ανάμεσα στις αποκαλύψεις φιγουράρει και η άποψη πως η ερωτική τους σχέση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Κάτι που αδυνατούμε να πιστέψουμε έχοντας στο νου μας το ταμπεραμέντο της Madonna.

Η επόμενη δεκαετία στην ερωτική ζωή της Madonna εδώ.