Μπουλέ - Σαμαράς αποχώρησαν από το Dancing with a stars. όλο το παρασκήνιο και δηλώσεις στο Queen.gr

Μπουλέ - Σαμαράς αποχώρησαν από το Dancing with a stars. όλο το παρασκήνιο και δηλώσεις στο Queen.gr

Η πίεση ήταν μεγάλη. Η ανατροπή πάλι ήρθε. Όλοι ήθελαν να περάσουν στον ημιτελικό της Κυριακής. Το Dancing with a stars έκρυβε και χθες πολλές συγκινήσεις και αποχώρησαν δυο ζευγάρια. Η Νάντια Μπουλέ και ο Τρύφωνας Σαμαράς αποχώρησαν και πλέον Ηλιάδη -Αγγέλου - Σαμαράς μάχονται για την πρωτιά.

Η έκτακτη βραδιά χορού είχε αγωνία, ωραίους χορούς και αρκετή μουρμούρα μετά την απροσδόκητη αποχώρηση της Ελονώρας Μελέτη που αποχώρησε την Κυριακή. Η κριτική επιτροπή ήταν πολύ πιο χαλαρή και οι βαθμοί που είδαμε ήταν και πάλι υψηλοί. Ο Αργύρης Αγγέλου κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρτενέρ του και πλέον αν μου επιτρέπεται να εκφράσω άποψη είναι το μεγάλο φαβορί για να τερματίσει πρώτος. Η Τζένη Μπαλατσινού πανέμορφη. Βγήκε στην σκηνή την ώρα που ο σύζυγός της είχε εκπομπή στον ALPHA. Να πως τα φέρνει η τύχη να βρίσκονται έστω και λίγα λεπτά σε διαφορετικά τηλεοπτικά στρατηγεία. Άνετη έβγαλε εις πέρας την χορογραφία της και τα σχόλια ήταν κολακευτικά από Λάτσιο και Φωκά Ευαγγελινό.

Την αρχή έκανε η Νάντια Μπουλέ που ως λιονταρίνα δεν κατάφερε να κερδίσει σχόλια κολακευτικά για πρώτη φορά έως σήμερα. Αυτό της στοίχισε όπως αποδείχθηκε! Ακολούθησε η Αγγελική Ηλιάδη που τόλμησε με την χορογραφία της και απέσπασε τέσσερα 9ρια από την επιτροπή. Το αουτσάιντερ της παρέας που λέγεται Τρύφωνας Σαμαράς ζητούσε απεγνωσμένα ένα εννιάρι και τελικά και πάλι δεν το απέκτησε. Με απειλή ενός μεγάλου ψαλιδιού ζήτησε το κάτι παραπάνω και δε το κατάφερε. Η αποθέωση του κοινού στο πλατό ήταν απίστευτη. Ο Αργύρης Αγγέλου δέχτηκε τα συγχαρητήρια της Ζέτας Μακτυπούλια και την επιτροπή. Οι 38 βαθμοί τα λένε όλα. Τέλος ο Κώστας Μαρτάκης και η σέξι παρτενέρ του κινήθηκαν σε αραβικούς ρυθμούς και έβγαλαν τον αισθησιασμό που έπρεπε. Αυτό απέφερε και την καλύτερη βαθμολογία με τρία δεκάρια και 39 βαθμούς. Η τηλεθέαση χτύπησε πάλι κόκκινο και έφτασε στο 45%.

«Κάποτε θα ερχόταν και η αποχώρηση. Πέρασα μοναδικά και χαίρομαι που απέκτησα φίλους και πολλά άτομα που με αγάπησαν. Το παιχνίδι αυτό ήταν κάτι μοναδικό σαν εμπειρία και ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να το ζήσω» μας είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Την Κυριακή αναμένουμε τον κρίσιμο ημιτελικό και φαβορί δεν μπορεί να κριθεί κανείς μετά τις απρόσμενες αποχωρήσεις.