Jennifer Aniston: Βραβείο για μια δεκαετία «καυτών» εμφανίσεων

Jennifer Aniston: Βραβείο για μια δεκαετία «καυτών» εμφανίσεων

Η ηθοποιός κέρδισε το βραβείο «Decade of Hotness» στα Guy's Choice Awards.

Έχουμε τα Oscar, τα Emmy, τις Χρυσές Σφαίρες, τα βραβεία του MTV, και έχουμε και τα ετήσια βραβεία του τηλεοπτικού δικτύου Spike TV με τίτλο «Guy's Choice Awards», όπου το αντρικό κοινό ψηφίζει για τους αγαπημένους του ηθοποιούς τη χρονιά που πέρασε, με έναν όμως πιο ανάλαφρο και παρεΐστικο χαρακτήρα, όπως δηλαδή σχολιάζουμε όλοι μας τους διάσημους από τους καναπέδες των σπιτιών μας.

Τα Guy's Choice Awards, λοιπόν, απονεμήθηκαν χτες το βράδυ στα Sony Pictures Studios στο Culver City στο Calif. Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς αναδείχθηκε η Jennifer Aniston που βραβεύθηκε με το βραβείο «Decade of Hotness», όπερ μεθερμηνευόμενον, η γυναίκα που επί μια δεκαετία παραμένει το ίδιο σέξι και ποθητή για τον αντρικό πληθυσμό.
Η 42χρονη ηθοποιός παρέλαβε το βραβείο της από τον συμπρωταγωνιστή της στη νέα ταινία «Horrible Bosses», Jason Sudeikis, φορώντας ένα απλό little black dress Azzedine Alaia και Manolo Blahnik γόβες, ενώ οι υπέυθυνοι του Spike TV δήλωσαν πως «Η Jennifer Aniston διαθέτει τον μαγικό συνδυασμό σέξι εμφάνισης και χιούμορ, που κάνει κάθε άντρα να εύχεται να την είχε γειτόνισσα».

Άλλα βραβεία που απονεμήθηκαν χτες το βράδυ ήταν:

«Το Καυτό Ιερό Δισκοπότηρο» στη Mila Kunis

«Η νέα μας κοπέλα» στο μοντέλο/ηθοποιό Rosie Huntington-Whiteley

«Καυτή και Αστεία» στη Sofia Vergara

«Η Αντρική ταινία της Χρονιάς» στο «The Fighter»

«Άντρας της Χρονιάς» στον Mark Wahlberg