Οι πιο στιλάτοι μπαμπάδες

Οι πιο στιλάτοι μπαμπάδες

Γιορτάζουν σήμερα, μαζί με όλους τους υπόλοιπους μπαμπάδες του κόσμου.

orlandobloom2
DavidBeckham2
judelaw1
HughJackman2
JohnnyDepp4
BenAfleck1
BradPitt2



Orlando Bloom


Ο πρίγκιπας Legolas ερωτεύτηκε το 2007 την πριγκίπισσά του και το 2010 ανακοίνωσε πως θα την κάνει βασίλισσά του λίγο καιρό πριν γίνει γνωστή η εγκυμοσύνη της. Παντρεύτηκαν σε μια μικρή, σεμνή τελετή και τον Αύγουστο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον μικρό Flynn. Τα οικογενειακά βάρη δεν τον εμπόδισαν να παραμείνει στιλάτος και fashion icon, τίτλος που του έχει απονεμηθεί πλείστες φορές από περιοδικά μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Το κινέζικο Officiel Hommes τον κατέταξε στα 40 κορυφαία icons του αιώνα που πέρασε.



David Beckham

Το 1997 το αστέρι του βρετανικού ποδοσφαίρου ηράσθη την posh spice και ο έρωτάς τους άνθισε έκτοτε και δεν μαράθηκε ποτέ. Το 1998 παντρεύτηκαν με κουμπάρο το πρώτο τους παιδί, ο Joseph. Η οικογένειά τους μεγάλωσε και απέκτησε άλλα δύο μέλη, τον Romeo James και τον Cruz David και ένα ακόμα μωρό, στην κοιλιά της μαμάς Victoria, κορίτσι αυτή τη φορά. Ο πάτερ φαμίλιας δεν πτοείται, φυσικά, ποτέ από τις υποχρεώσεις του και διατηρεί το στυλ του άψογο σε κάθε περίσταση, με τη βοήθεια της αγαπημένης του συζύγου που έχει καταπιαστεί και αυτή με τη μόδα λανσάροντας τη σειρά ρούχων της με μεγάλη επιτυχία.



Jude Law

Ο Βρετανός γόης έχει μια πλούσια συλλογή από παιδιά και μια εξίσου πλούσια συλλογή από ρούχα. Το 1997 παντρεύτηκε την ηθοποιό Sadie Frost με την οποία απέκτησαν δύο γιους και μια κόρη αλλά και έναν ακόμα θετό γιο από τον προηγούμενο γάμο της. Αφού μεσολάβησε η πολυτάραχη σχέση του με τη Sienna Miller, μετά το χωρισμό τους ο Jude απέκτησε ένα ακόμα παιδί με τη Samantha Burke, μοντέλο εκ Νέας Ζηλανδίας ορμώμενο. Η Sophia τον έκανε και βιολογικά πολύτεκνο όταν ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2009. To look του Jude είναι πάντα κομψό μέσα στην απλότητά του, με έναν τρόπο αβίαστο και φυσικό που του προδίδει ακόμα μεγαλύτερη χάρη, σε συνδυασμό με το κουκλίστικο πρόσωπό του.



Hugh Jackman

Ο Νεοζηλανδός ηθοποιός εκτός από super stylish είναι, επίσης, ένας super τρυφερός και καλός οικογενειάρχης. Είναι παντρεμένος με τη Deborra Lee Furness από το 1996 και οι αποβολές της, στα χρόνια της σχέσης τους, δεν τους εμπόδισαν να αποκτήσουν μια μεγάλη αγαπημένη οικογένεια. Ο Oscar Maximillian και η Ava Eliot είναι τα δύο υιοθετημένα παιδιά τους τα οποία λατρεύει και για τα οποία, ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις του, βρίσκει πάντοτε άπλετο χρόνο. To κλασικό του στυλ θυμίζει τη σύγχρονη εκδοχή των κινηματογραφικών θρύλων καθιστώντας τον κάτι σαν Cary Grand του 21ου αιώνα.



Johnny Depp

Μποέμ και λάτρης των καπέλων διαθέτει μια τόσο μεγάλη συλλογή που η αγαπημένη του Vanessa Paradis κοντεύει να τον πετάξει έξω από το σπίτι -ή αυτόν ή τα καπέλα του- εξ αιτίας τους. Με την αγαπημένη του Vanessa είναι μαζί από το 1998 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τη Lily Rose Melody και τον John «Jack» Christopher. Το στυλ του είναι μια ενδιαφέρουσα μίξη από 40's κλασικά κοστούμια, με τιράντες και γιλέκα, συνδυασμένα με τα αγαπημένα του καπέλα και τα παραπάνω από μια ντουζίνα tattoo που κοσμούν το κορμί του. Ο χρόνος που περνάει από πάνω του μόνο κομψότητα προσθέτει κάνοντάς τον έναν από τους πιο γοητευτικούς μπαμπάδες του πλανήτη Hollywood.



Ben Affleck

Eίτε περπατάει στα κόκκινα χαλιά, είτε βγάζει τις κόρες του Violet Anne και Seraphina Rose Elizabeth βόλτα για παιχνίδι, είτε κάνει jogging διατηρεί πάντα το στυλ του. Αυτόν τον αέρα κομψότητας που, αν και σύγχρονος, τον κάνει να μοιάζει σαν να ξεπήδησε μόλις από το σελιλόιντ μιας παλιάς κλασικής ταινίας. Ο Ben είναι η ενσάρκωση αυτού που οι Βρετανοί και οι Αμερικάνοι φίλοι μας αποκαλούν cool.



Brad Pitt

Έγινε διάσημος φορώντας μονάχα ένα jean 501. Παντρεύτηκε τη Jennifer Aniston αλλά η οικογένειά τους παρέμεινε διμερής. Κι έπειτα ήρθε ο σίφουνας Angelina και η έννοια «πολυμελής οικογένεια» απέκτησε νέο νόημα. Αρχικά το αντικείμενο πόθου των απανταχού γυναικών aka Brad Pitt υιοθέτησε τον θετό γιο της Angelina, Maddox Chivan, έπειτα υιοθέτησαν μαζί -όπως μαθεύτηκε αργότερα διότι εκείνη την περίοδο δεν είχαν ακόμα δημοσιοποιήσει τη σχέση τους- τη Zahara. Το 2005 απέκτησαν το πρώτο βιολογικό τους παιδί, την Shiloh Nouvel, που γεννήθηκε στη Ναμίμπια. O Pax Thien από το Βιετνάμ ήταν η προσθήκη του 2007 στην ήδη πολυπληθή φαμίλια τους και το 2008 ήρθαν στον κόσμο και τα δίδυμα Knox Léon και Vivienne Marcheline για να ολοκληρώσουν το μέχρι στιγμής πολυπολιτισμικό παζλ της οικογένειας Pitt-Jolie. Παρότι ο Brad ταξιδεύει διαρκώς με σύσσωμη την οικογένειά του, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ψυχαγωγία και τα παιδιά είναι πολλά δεν χάνει ίχνος από την απαράμιλλη γοητεία του για κανένα λόγο. Μαζί με τον κολλητό του (αλλά άτεκνο) George Clooney αποδεικνύει με το στυλ του πως και ο 21ος αιώνας διαθέτει το δικό του rat pack.