Φωτογραφικό υλικό και συνεντεύξεις από τη νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη, "Larissa Empisteutiko"

Φωτογραφικό υλικό και συνεντεύξεις από τη νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη, "Larissa Empisteutiko"

Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια της ταινίας του  Στράτου Μαρκίδη όπου έδωσαν το παρών επώνυμα πρόσωπα από την showbiz. Τι δήλωσαν και ποιες οι εντυπώσεις τους;

Ο υπογράφων του κειμένου, η Φαίη Σκορδά, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Δημήτρης Γιαννέτος, η Ευαγγελία Αραβανή και η πανέμορφη playmate Ηρώ Λεγάκη πρωταγωνιστήσαμε στη ταινία του Στράτου Μαρκίδη και το γέλιο που ρίξαμε δεν περιγράφεται. Βρεθήκαμε σε μια κηδεία ενός μεγαλοδημοσιογράφου και οι ρόλοι μας ήταν οι ίδιοι μας οι εαυτοί. Η Φαίη απλή και πολύ προσιτή με όλο τον κόσμο που βρισκόταν στην Ανάβυσσο όπου κι έγιναν τα γυρίσματα. «Πέρασα πολύ όμορφα να και είχα άγχος και με το μωρό. Κάναμε εκπομπή στο Λουτράκι και έφυγα αμέσως για να είμαι συνεπής στο ραντεβού μου. Ευχαριστώ για την πρόσκληση του κύριου Μαρκίδη που δέχτηκα με πολύ χαρά» μας είπε η Φαίη Σκορδά αποκλειστικά. Ο Τρύφωνας Σαμαράς έφτασε στις 16.00 στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης. Αμέσως ήρθε από την Νάξο όπου φιλοξενήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη. «Ό,τι και να πω είναι λίγο. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζω σε ταινία αλλά το χάρηκα. Είδα φίλους και ήταν τιμητικό να είμαι ανάμεσά τους» ανέφερε ο δημοφιλής κομμωτής στο Queen.gr.

Οι δύο κοπέλες της παρέας ανέβασαν και άλλο το θερμόμετρο της καυτής ατμόσφαιρας. Η Ηρώ Λεγάκη ήταν ειλικρινής. «'Οταν χτύπησε το κινητό μου χάρηκα πολύ. Μετά από δέκα μέρες όπου κατέκτησα τον τίτλο μου έρχεται μια πρόταση τιμητική που με κάνει να μάθω ακόμη καλύτερα έναν χώρο που μόλις μπήκα. Ευχαριστώ τον σκηνοθέτη και την παραγωγή της ταινίας» μας είπε η Playmate που εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο σώμα της. Τέλος η Ευαγγελία Αραβανή απέδειξε ότι έχει ταλέντο και στην υποκριτική. « Ενσάρκωσα το ρόλο μου και νομίζω ότι φορώντας μαύρα καλά τα καταφέραμε. Ίσως έρχεται μια νέα καριέρα για να αστειευτούμε λίγο. Πέρασα πολύ όμορφα και ήμουν στο πλάι φίλων. Ένιωσα άνετα».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα 4 Ιανουαρίου του 2012 και παίζουν η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Μπέσυ Μάλφα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, η γνωστή σε όλους μας Θεοπούλα αλλά και ο Νίκος Μακρόπουλος σε ρόλο έκπληξη. Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται σε δέκα μέρες.