Ο pole dancer άφησε άναυδους τους κριτές

Ο pole dancer άφησε άναυδους τους κριτές

Όταν στη σκηνή εμφανίστηκε ένας άντρας pole dancer, οι κριτές του America's Got Talent νόμιζαν πως τα είχαν δει όλα. Και μετά ξεκίνησε να χορεύει.

Αν το pole dancing, ο χορός σε στύλο, δηλαδή, θεωρείται ακόμα ταμπού στην Ελλάδα μιας και είναι συνδεδεμένος με τα strip-clubs και τις αντίστοιχες χορεύτριες που δουλεύουν σε αυτά, παρά το γεγονός πως είναι ένα καταξιωμένο άθλημα στο εξωτερικό, φανταστείτε τι θα γινόταν αν βλέπαμε και άντρες να ασχολούνται με αυτό. Ειδικά, δε, αν εμφανίζονται και σε τηλεοπτικά show της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λιθοβολισμός στη πλατεία Συντάγματος είναι το πρώτο που μπορώ να σκεφτώ.

Χτες το βράδυ, στη σκηνή του διάσημου show «America's Got Talent», ανέβηκε ένας άντρας χορευτής, όχι για να χορέψει μοντέρνο χορό, φλαμένκο ή έστω μπαλέτο, αλλά pole dancing. Με ένα εφαρμοστό, μικροσκοπικό, ασημένιο σορτσάκι, έντονο βάψιμο στην ίδια λαμέ απόχρωση και 12ποντες γόβες. Και οι κριτές, όσο κι αν είναι εξοικειωμένοι με το pole dancing, έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Ο Steven Retchless, όμως, είχε σκοπό να τους κάνει να μαζέψουν τα σαγόνια τους από το πάτωμα και όχι να κάνει απλώς τη πλάκα του. Έτσι, παρά την φρίκη του Piers Morgan και την εντελώς αμήχανη στάση του Howie Mandel, ο Retchless ανέβηκε στο στύλο υπό τους ήχους του «E.T.» της Katy Perry και έδειξε σε όλους πως γίνεται σωστά η δουλειά. Ο Piers τον απέρριψε, ο Howie τον πέρασε με τα χίλια ζόρια, ενώ η Sharon Osbourne όχι μόνο του έδωσε ένα μεγάλο «ναι» αλλά σηκώθηκε για να τον χειροκροτήσει. Το ίδιο κάναμε κι εμείς μόλις είδαμε το ακόλουθο βίντεο.

Αν, ωστόσο, δεν πειστήκατε ακόμα, να σας ενημερώσουμε πως ο Steven βγήκε πρωταθλητής στο επίσημο America's Pole Fitness Championship, με αυτό εδώ το show. Προσκυνούμε.