H Madonna αλλάζει καριέρα σε κάτι πιο ηρωικό

H Madonna αλλάζει καριέρα σε κάτι πιο ηρωικό

Η Βασίλισσα της pop θα γίνει χάρτινη ηρωίδα και θα παρουσιάσει τη ζωή της μέσα από τις σελίδες ενός νέου comic book.

Μετά τη Margaret Thatcher, τη Michelle Obama, την Angelina Jolie και αρκετές άλλες ισχυρές γυναίκες σε αυτόν τον πλανήτη, κάθε μία για τους δικούς της λόγους, ήρθε η σειρά της Madonna να γίνει μία από τις χάρτινες ηρωίδες της σειράς comic books «Female Force».

Η εκδοτική εταιρεία Bluewater Productions Inc. που κυκλοφορεί αυτή τη σειρά, σκοπεύει να αποτυπώσει στο χαρτί με τη μορφή κόμικς, όλη την απίστευτη καριέρα της 52χρονης τραγουδίστριας, η οποία βρίσκεται στο «επάγγελμα» σχεδόν 30 χρόνια, μέσα σε 32 εικονογραφημένες σελίδες.

Ο αντιπρόεδρος της Bluewater, Jason Schultz, δήλωσε σχετικά «Στόχος μας είναι να δείξουμε τις μικρές άγνωστες λεπτομέρειες και τις επιρροές που είχαν ως αποτέλεσμα η Madonna να μετατραπεί στο φαινόμενο που είναι μέχρι και σήμερα, περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα αφού εμφανίστηκε στη σκηνή».

Με τη σειρά του, ο κειμενογράφος του comic book, C.W. Cooke, πρόσθεσε «Οι περισσότεροι pop stars χρωστάνε τα πάντα σε αυτή τη γυναίκα. Είναι εκπληκτικό το πόσα πράγματα έχει κάνει στη ζωή της και έχω ένα προαίσθημα πως αυτό είναι μόνο η αρχή».