Γάμος στο Μονακό με υψηλούς προσκεκλημένους

Γάμος στο Μονακό με υψηλούς προσκεκλημένους

Σε δυο ημέρες ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, ο πρίγκιπας Αλβέρτος ο Δεύτερος του Μονακό θα παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του Charlene Wittstock και αναμένονται υψηλοί καλεσμένοι από όλο τον κόσμο.

Την πρώτη Ιουλίου ο πρίγκιπας Αλβέρτος ο Δεύτερος του Μονακό, που με την ερωτική του ζωή έχει φιγουράρει πολλές φορές σε σκανδαλοθηρικά περιοδικά, θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο την αρραβωνιαστικιά του πρώην ολυμπιακή κολυμβήτρια Νοτιοαφρικανή Charlene Wittstock. Την επόμενη ακριβώς ημέρα θα λάβει χώρα ο θρησκευτικός γάμος, όπου η νύφη φημολογείται πως θα φορέσει μια Giorgio Armani δημιουργία, ενώ ο γαμπρός θα φτάσει στo χώρο του μυστηρίου μέσα σε μια Lexus LS600hL Landaulet.

Έτσι, λοιπόν, το πριγκιπάτο βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες καθώς ο βασιλεύοντας πρίγκιπας τους παντρεύεται και η λίστα των καλεσμένων είναι μεγάλη και γεμάτη με βαρύγδουπα ονόματα.

Εκτός από την πριγκιπική οικογένεια του Μονακό, δηλαδή τις αδελφές του πρίγκιπα Αλβέρτου, πριγκίπισσες Caroline και Stéphanie, τα παιδιά τους με τους συνοδούς τους, ξαδέρφια και υπόλοιπο σόι, είναι καλεσμένοι μελή των βασιλικών οικογενειών της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας, της Δανίας, αλλά και του οίκου Braganza (πρώην βασιλική οικογένεια της Πορτογαλίας). Επίσης αναμένονται να παρευρεθούν οι Demi Moore με τον Ashton Kutcher, τα top model Karolina Kurkova και Naomi Campbell, ο Sir Roger Moore, η Dame Shirley Bassey, ο Mel Gibson, αλλά και ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Jacques Rogge.

Τέτοιο κόκκινο χαλί θα το ζηλεύαν και τα Όσκαρ.